Matin Opublikowano 15 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2004 http://www.moto.allegro.pl/show_item.php?item=32924325 Pierwszy raz takiego goldasa widze 8O Wersja dla początkujących :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S?AWO-CBR Opublikowano 15 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2004 ja juz widzielem chyba w dizmarze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 15 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2004 W Stanach tak przerabiaja Gold Wingi na Trike'i.A ten Gold Wing byl np. na rozpoczeciu sezonu na Bemowie i z jego "pokladu" ksiadz swiecil motocykle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wicher Opublikowano 15 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2004 Muszę przyznać, że sprzęt całkiem szykowny :mrgreen: Mnie się bardzo podoba :banghead: Cytuj Najlepszym dowodem na istnienie obcej inteligencji w kosmosie jest to, że nas nie odwiedzają... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 15 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2004 ŚM 1/2004 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szramer Opublikowano 15 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2004 widziałem takie wynalazki w usa i nierobiły na mnie najmniejszego wrażenia , szpanerstwo nic wiecej :| Cytuj WERA#111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wicher Opublikowano 15 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2004 widziałem takie wynalazki w usa i nierobiły na mnie najmniejszego wrażenia , szpanerstwo nic wiecej A może przemawia przez Ciebie swego rodzaju zazdrość?? Cytuj Najlepszym dowodem na istnienie obcej inteligencji w kosmosie jest to, że nas nie odwiedzają... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mar3cki Opublikowano 16 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2004 widzialem i ogladalem taka :buttrock: niezla maszyna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulux Opublikowano 17 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2004 Po anglii tez sie takie bujaja :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 17 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2004 strasznie wielkie "bydle"! Ale ładne :buttrock:Ciekawe jak sie czyms takim jeździ? :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szramer Opublikowano 17 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2004 widziałem takie wynalazki w usa i nierobiły na mnie najmniejszego wrażenia ' date=' szpanerstwo nic wiecej[/quote'] A może przemawia przez Ciebie swego rodzaju zazdrość??nie ma czego zazdrościc bo to nie motocykl ani nie samochód :lol: Cytuj WERA#111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Icea_PL Opublikowano 17 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2004 Ten trike, czy goldas to nie moto. Nie przepadam za mutantami - od tego wolalbym juz katamran. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol1001 Opublikowano 17 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2004 Na ostatnim moto-bazarze w Warszawie koleś miał takie 2 na przyczepce. Wielkie to jak niewiadomo co, wyłożone drewnem, full bajerków i w ogóle jeden wielki szpan. Taki mercedes tyle że bez dachu - mi sie nie podoba :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
C@nniB@LL Opublikowano 22 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2004 jego dokladny opis byl kiedys w ŚM. nie powiem, fajny jest, ale dla mnie trajka to to samo co motocykl z koszem....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
C@nniB@LL Opublikowano 22 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2004 jego zdjecie bylo tez przy opisie otwracia sezonu na Bemowie.....byl swiecony... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi