Jump to content

kolejny opelek z bożym napędem -rekord

michoa
 Share

Recommended Posts

Prawilne ople i ratowanie ich przed złomem zawsze celem życia dlatego dołącza kolejny

podobno to była astra swoich czasów , bieda w środku , największy piec to 2.0E ( ten taki ma ) czyli wtrysk i R4 i szatańskie chyba 110 KM ( ale fakt przy jego wadze gabarytach i kołach 13 z tyłu dwójke by podniósł ) i raczej dla plebsu prawda czy fałsz ?

napęd prawilny , z tyłu jeszcze sztywny most ale już bez piór

ogólnie ktoś zaczął go robić jest nieudolnie pospawany migomatem , parę części blacharskich nowych w międzyczasie zabił skrzynię automatyczną upalaniem , nie szło dostać ( to jest silnik z starej serii CIH , nie pasują skrzynie od omegi , rozrusznik i wydech z innej strony ) i plany się zmieniły i miał skończyć jako narzędzie do golenia nóg i oazy rozkoszy  jakiejś laseczki , ale przyjechała rozjebana kaczka Zduńskiej woli i go uratowała .........zasadniczo to musi być dosyć lekki bo wepchnęliśmy go po stromych najazdach w kilku chłopa bez wyciągarki , z omegą by się tak nie udało 😄

gnije sobie teraz pod jabłonką , koty i myszy stworzyły w nim rezerwat , czeka na V6 i wyjazd pod liceum

ciekawi mnie np jakie przełożenie ma tylni most , miał ktoś styczność z takim gablociwem ? bo ja żeby nie przypadek nawet bym nie wiedział że coś takiego istnieje 😄

rekord.jpg

"... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntian

michoa-100% stylistów bez szyku

http://miszczua.cba.pl

nie no senator to były dziwki z silikonami , wypas wyposażenie , R6 pod maską ( i tylko R6 ) jednego z 3.0 w manualu sprzątneli mi sprzed nosa 😞  teraz niestety te stare ople zapieprzają z cenami jak szalone , lata temu to mantę się za 2k zgnitą kupiło , teraz omega A za 3k bez gazu i podłogy to dobry interes 😄

ale chodzi mi po łbie nie powiem

"... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntian

teraz też jest jak każda z prawilnym napędem 😄  to jest jedyny na wtrysku tyle wygoglowałem , cała reszta gaźniki........

ja to piec pożenię ziomkowi bo jemu na skrzynię w frocie pasuje , a ja nie mam skrzyni to sobie v6 z skrzynią omegi wsadzę....