STUWA Opublikowano 6 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2022 Cześć. Witam szanownych kolegów jeżdżących motocyklami Buell. Nie ma żadnych nowych postów. Czyżby nikt nie jeździł tymi pięknymi motocyklami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xylometazolin01 Opublikowano 7 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2022 Posiadam X1 ;) Myślałem, żeby kiedyś Ulyssesa wciągnąć, ale mało ich na rynku wtórnym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 7 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2022 To jeszcze się pochwal co masz za Buell'a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xylometazolin01 Opublikowano 7 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2022 Tak jak napisałem - X1Wysłane z mojego SM-G998B przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 7 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2022 Ale jeszcze założyciel tematu 😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
STUWA Opublikowano 11 Lutego 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2022 Cześć. Zakupiłem pod koniec zeszłego roku Ulissesa z 2006 roku z przebiegiem 34000 z okolic Krakowa i wciąż zbieram informacje o marce i po prostu szukam kontaktu z kolegami którzy jeżdżą na Bułkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonaszko Opublikowano 11 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2022 Cześć. Zakupiłem pod koniec zeszłego roku Ulissesa z 2006 roku z przebiegiem 34000 z okolic Krakowa i wciąż zbieram informacje o marce i po prostu szukam kontaktu z kolegami którzy jeżdżą na Bułkach.Kupiłeś go od Michała z Wieliczki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
STUWA Opublikowano 11 Lutego 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2022 Od Marcina , mieszka ko Wieliczki Marszowice. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonaszko Opublikowano 12 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2022 Być może, to o nim mówimy. Robiłem mu kiedyś ten silnk. O ile pamiętam, to był zatarty. W Krakowie mu powiedzieli wtedy jakąś chora cenę i nie bardzo chcieli się podjąć naprawy. Ale być może, że chodzi o kogoś innego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
STUWA Opublikowano 12 Lutego 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2022 Tego mi nie mówił. Moto chodzi ok. Nie widzę żadnych problemów. Mam tylko nadzieję że się przyłożyłeś do naprawy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
STUWA Opublikowano 18 Lutego 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2022 Cześć. Nie odpowiadasz. Ja Odpowiem, nie ten motocykl. Pozdrawiam. Wszystkich . Dziękuję Wszystkim za wiele potrzebnych informacji których dowiedziałem się na tym forum . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 22 Lutego 2022 Administrator Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2022 Poszukaj w czeluściach forum, poczekaj na odpowiedzi, to nie bar mleczny, czy inny fejsbuk. Trzymaj się, a Bulki są fajne 😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi