jarenty Opublikowano 2 Stycznia Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia (edytowane) 15 godzin temu, grizzli napisał: Dzięki za słowa uznania. Pewnie na wiosnę wyjedzie, ale nie będę kontynuował relacji odbudowy i uruchomienia na forum, bo tu priorytet mają klimaty bliższe do pudelka, niż do motocykli. Więc szkoda strzępić ryja, jak to u mnie mówią. Nie zmienia to faktu, że chętnie podzielę się wiedzą, ale w rozmowie prywatnej. Pozdrawiam. Grizzli nie bądź taki. Nie strzelaj focha. 😁 Dokończ relację. Myślę, że sporo osób chętnie ją przeczyta a co najważniejsze sporo się dowie i nauczy. Plissss 😁 Edytowane 2 Stycznia przez jarenty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piasek80 Opublikowano 2 Stycznia Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia Właśnie dodałem temat do obserwowanych 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi