grizzli Opublikowano 31 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2021 Kupię suzuki gsx1400, warunek-w oryginalnym malowaniu, nie rzezbiony, stan igła. rocznik bez różnicy. może być na dwóch wydechach lub jednym, adekwatnie do rocznika. Ma być pełen oryginał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Croowab Opublikowano 31 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2021 W końcu dorosłeś 🙂 Cytuj Damian85: ,,Łapy mają być luźne i mają sobie "dyndać", tj. wisieć jak flaki.” Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grizzli Opublikowano 31 Października 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Października 2021 Teraz, Croowab napisał: W końcu dorosłeś 🙂 Hehe, przychodzi taki moment w życiu prawdziwego motocyklisty... Mam już b12, b12,5, gsx1100, to przyszedł czas na gsx1400 i inazumę 1200. Szukamy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Croowab Opublikowano 31 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2021 Ja od długiego czasu szukam final edition yoshimura ... znajdę to kupię .. na dożywocie.. p.s. - a jak mówiłem bierz gsx-a.. to marudziłeś 😜 Cytuj Damian85: ,,Łapy mają być luźne i mają sobie "dyndać", tj. wisieć jak flaki.” Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grizzli Opublikowano 31 Października 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Października 2021 3 minuty temu, Croowab napisał: Ja od długiego czasu szukam final edition yoshimura ... znajdę to kupię .. na dożywocie.. p.s. - a jak mówiłem bierz gsx-a.. to marudziłeś 😜 Iiiitam, nie marudziłem, tylko rozum brał górę nad emocjami, a teraz, można powiedzieć, emocje wzięły górę nad rozumem... Życie jest krótkie, a gsx1400 jest mało. Kochajmy je, bo szybko odchodzą... 😂 To motki, które już tańsze nie będą. Dwa w jednym-przyjemność i lokata kapitału. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grizzli Opublikowano 21 Listopada 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2021 Odświeżę i zapytam. Jest ktoś w Starachowicach, kto by rzucił okiem na gsx-a? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qadrat Opublikowano 21 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2021 1 godzinę temu, grizzli napisał: Odświeżę i zapytam. Jest ktoś w Starachowicach, kto by rzucił okiem na gsx-a? Widzę, że ciężko idzie zakup dobrej sztuki? 🙂 Ja wiosną poległem i odpuściłem temat lokomotywy, w promieniu 100 km obejrzałem 12 sztuk sprzętów z listy GSX 1400, GSX 1200, Bandit 1200, Zephyr 1100 w górnym pułapie cenowym. Już nawet do listy dopisałem Brevę 1100 ale w łódzkim brak. Skończyło się na R 1100 RS w mniejszych pieniądzach, którego teraz sobie powoli doprowadzam do lux stanu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grizzli Opublikowano 21 Listopada 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2021 1 godzinę temu, Qadrat napisał: Widzę, że ciężko idzie zakup dobrej sztuki? 🙂 Ja wiosną poległem i odpuściłem temat lokomotywy, w promieniu 100 km obejrzałem 12 sztuk sprzętów z listy GSX 1400, GSX 1200, Bandit 1200, Zephyr 1100 w górnym pułapie cenowym. Już nawet do listy dopisałem Brevę 1100 ale w łódzkim brak. Skończyło się na R 1100 RS w mniejszych pieniądzach, którego teraz sobie powoli doprowadzam do lux stanu. Misja z gatunku "niemożliwe". Jest ich mało. Wczoraj oglądałem w Śremie za 20 tysi. Stan kolekcjonerski miał być. Gruzem nie był, ale miał sporo wycieków. A to śmierdzi problemami. Wizualnie też pozostawiał do życzenia. Teraz kończę składać gsx1100g, więc mogę kupić gsx1400 nawet zmęczonego, ale kompletnego i technicznie sprawnego i go zrobię. W Starachowicach stoi za 11,5, jest poobijany, ale sprawny i nie cieknący (wg sprzedającego), tyle tylko,że mam 400 km. Widzę po prostu, że trzeba zmniejszać wymagania. To będzie moje czwarte moto, więc nie ma pożaru. W grę wchodzi jeszcze xjr1300 i inazuma 1200. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qadrat Opublikowano 21 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2021 2 godziny temu, grizzli napisał: Wczoraj oglądałem w Śremie za 20 tysi Jak w Śremie to domyślam się u kogo oglądałeś 🙂 Też oglądałem stany kolekcjonerskie w dużych pieniądzach. Dla mnie stan kolekcjonerski to taki, że przyjeżdżam i jedyne do czego mogę się doczepić to "napęd zużyty w 50%" albo "opony z bieżnikiem poniżej połowy". Ale nie, że oglądam GSX-a a tam trytytki, kierunki na wkręty czy odpalenie po minucie kręcenia a po odpaleniu chmura siwego dymu i nierówna praca. Życzę powodzenia, jak coś znajdziesz w łódzkim to mogę podjechać i obejrzeć za przysłowiową flaszkę bo do końca listopada mam wolne. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommo Opublikowano 21 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2021 Rzadko bo rzadko ale trafiają się i u nas rodzynki ale niestety tanie nie są. A i tak się sprzedają dość szybko. Trzeba się szybko decydować, nawet zimą, kiedy ruch na rynku jest spowolniony. Mi się udało kupić S4R z pełną historią, bezwypadkowy, z polskiego salonu i doinwestowany ale był wyraźnie droższy od jemu podobnych. Trzeba być cierpliwym i regularnie przeglądać oferty. Cytuj Audi Sport Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grizzli Opublikowano 21 Listopada 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2021 Godzinę temu, Tommo napisał: Rzadko bo rzadko ale trafiają się i u nas rodzynki ale niestety tanie nie są. A i tak się sprzedają dość szybko. Trzeba się szybko decydować, nawet zimą, kiedy ruch na rynku jest spowolniony. Mi się udało kupić S4R z pełną historią, bezwypadkowy, z polskiego salonu i doinwestowany ale był wyraźnie droższy od jemu podobnych. Trzeba być cierpliwym i regularnie przeglądać oferty. To, co jest na portalach, wisi już od dłuższego czasu, a nic nowego nie przybywa. Ruch w tych modelach jest niewielki. Jest rzadki w Polsce, kłopotliwy w eksploatacji ze względu na nikłą dostępność używanych części, do tego ma parę poważnych wad związanych z silnikiem, a konkretnie z wyciekami oleju, również z chłodnicy, która w zasadzie jest niedostępna. Podobnie, jak kominy. Ogólnie model skierowany do bardzo wąskiej grupy klientów. Klasyczny motocykl, ale jeżeli właściciel nie potrafi ogarnąć go samemu, zeżre go finansowo z kopytami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommo Opublikowano 21 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2021 Grzesiu a czemu nie CB1300? Też fajna lokomotywa i niezawodna raczej. Cytuj Audi Sport Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ks-rider Opublikowano 21 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2021 Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, niech strace ! 🤣 Suzuki gsx 1400 | Motorrad kaufen bei mobile.de 🙂 Cytuj <p><a href="https://www.youtube.com/user/Koch1210/Videos">https://www.youtube.com/user/Koch1210/Videos</a></p> <p> </p> <p><a href="http://picasaweb.google.com/ksrider/">http://picasaweb.google.com/ksrider/</a>[/url]</p> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grizzli Opublikowano 21 Listopada 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2021 17 minut temu, Tommo napisał: Grzesiu a czemu nie CB1300? Też fajna lokomotywa i niezawodna raczej. Bo nie jest olejakiem suzuki? 😂 Pożyjemy, zobaczymy, też myślałem o cb1300 i xjr1300 🙂 Generalnie chcę mieć wszystkie duże olejaki suzuki. Więc jeszcze b12 I gen, inazuma 1200 i gsx1400. Niestety, spory wybór jest tylko w b12, reszta to misja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grizzli Opublikowano 31 Stycznia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2022 Odświeżam temat. Szukanie idzie, jak dziwce w śnieżycę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi