jkalpeic Opublikowano 1 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2020 Witam dostałem kompletna ramę wraz z kołami wachaczem i kierownica plastikami itd, brakuje tylko silnika. Jako że ramę dostałem za darmo myślę nad zakupem jakiegoś silnika który będzie do niej pasował. Rama nie jest popękana dlatego też wzmocniłem ja w miejscach w których lubi pękać. Więc pytanie brzmi: Jaki silnik inny niż chiński 110/125 mogę wsadzić do tej ramy i będzie bez przeróbek pasował. Myślałem nad silnikiem mrf 120, budżet około tysiąca zł. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natalia Cattiva Opublikowano 2 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2020 Serio..? Cytuj Non è forte chi non cade mai, ma chi cade e si rialza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiler Opublikowano 2 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2020 (edytowane) może od CBR 600 z serii F2 F3 ?? Od litra może już być za ciężki Edytowane 2 Grudnia 2020 przez kiler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi