kacpeeeryzf Opublikowano 20 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2020 Witam, mam problem z yamaha yzf r 125. Zaczął mi się pocić silnik i zastanawiam czy dałoby radę jakoś uszczelnić silnik bez rozbierania go, gdyż jest to dużo roboty. Znalazłem taki specyfik i chciałbym się dowiedzieć coś na ten temat, używał ktoś czegoś takiego? Jeśli nie to jaki inny sposób na pozbycie się wycieku? https://allegro.pl/oferta/uszczelniacz-silnika-usuwa-wycieki-oleju-50ml-k2-8605260062?utm_feed=aa34192d-eee2-4419-9a9a-de66b9dfae24&utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=_mtrzcj_chemiakcesor_pla&ev_adgr=Chemia+-+Płyny+eksploatacyjne&gclid=CjwKCAiAzNj9BRBDEiwAPsL0d9y0d83ky690tu4x03rs-Y0Wx7IPVdVvBP0sUCn8SidmLcn9yQwdAhoCuggQAvD_BwE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qadrat Opublikowano 20 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2020 Pamiętaj, że z oleju silnikowego korzysta też sprzęgło. Różne rzeczy mogą się dziać jak ten magiczny płyn wejdzie w kontakt ze sprzęgłem. W którym miejscu masz te wycieki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacpeeeryzf Opublikowano 20 Listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2020 wyciek jest spod uszczelki między słonikiem a cylindrem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 20 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2020 jsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stefan Kowalski Opublikowano 20 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2020 7 godzin temu, kacpeeeryzf napisał: wyciek jest spod uszczelki między słonikiem a cylindrem W którym miejscu w motocyklu jest słonik? To jakaś część charakterystyczna dla tej Yamahy, czy inne motocykle też to mają? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi