Wicher Opublikowano 4 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2004 Witam szanownych Forumowiczów :mrgreen: W związku z tym, że nie wiedziałem gdzie umieścić mojego posta, postanowiłem wkleić go do działu "mechanika ogólna". Jak coś to proszę moderatora o jego przerzucenie :mrgreen: Otóż znalazłem na allegro w dziale TUNING, ofertę sprzedaży sportowych filtrów powietrza marki PROTON.Niestety nigdy nie słyszałem o takich filtrach,więc może ktoś z forumowiczów, kto miał z nimi styczność powie mi cos na ich temat? Jak ktoś nie miał styczności, to może napisze co o tym sądzi, czy nie jest to alternatywne wyjście dla filtrów takiego producenta jak np: K&N? Cena wydaje się bardzo ciekawa,więc pomyślałem,że może warto by w cos takiego zainwestować? A może to lipa? Czekam na Wasze opinie :mrgreen: Dla zainteresowanych podaję link do aukcji http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=32080274 Cytuj Najlepszym dowodem na istnienie obcej inteligencji w kosmosie jest to, że nas nie odwiedzają... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompka Opublikowano 8 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2004 I co nikt nic nie wie na temat tych filtrów? Gdzi eto można kupić czy skąd wziąć katalog... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wicher Opublikowano 8 Października 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Października 2004 Hej pompka, wiem,że są to filtry Naszego rodzimego producentra, FILTRONU. Niestety nie umiałem znaleźć w ich ofercie sportowych filtrów PROTON, a chętnie bym się dowiedział, gdzie takie cuś ożna dostać :mrgreen: Pozdrawiam :D Cytuj Najlepszym dowodem na istnienie obcej inteligencji w kosmosie jest to, że nas nie odwiedzają... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_siwy_ Opublikowano 22 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2004 Panowie jestem także zainteresowany czekam na info... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 22 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2004 Wujek a skad jeżeli można wiedzieć Ty wiesz że to produkt FILTRONU,przed chwilą odwiedziłem niemiecki sklep internetowy i pod hasłem Luftfilter Proton dla CBR600 znalazłem filtr K&N za prawie 80Eurynek tylko nie jest wyszczególnione dla jakiego modelu CBR ?Możliwe że Filtron został producentem K&N ? Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompka Opublikowano 22 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2004 Mój znajomy kupił stożki z Filtronu. Taki zestawik 4 filtrów w jednym opakowaniu. Na oko wygladają całkiem ładnie ale niestety sa zamałe do jego motocykla (to razcej filtry do moto około 600-700 ccm - moze ktos chce kupić?). Niestety nie doprosiłem się u sprzedawcy katalogu i niewiem jakie inne stożki są w ofercie Filtronu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wicher Opublikowano 22 Listopada 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2004 Wujek a skad jeżeli można wiedzieć Ty wiesz że to produkt FILTRONU, Bo byłem na stronie producenta :mrgreen: Nie mam tez całkowitej pewności, bo te filtry PROTON produkuje też frma FILTROMEX. http://www.filtry.pl/filtry_sportowe.HTM http://www.herkules.auto.pl/filtry.htm Cytuj Najlepszym dowodem na istnienie obcej inteligencji w kosmosie jest to, że nas nie odwiedzają... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_siwy_ Opublikowano 22 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2004 Pompka ja dzisiaj zgłębiałem tajemnice filtrów stożkowych z filtronu i wychodzi na to, że interesujący nas rozmiar jest przez nich produkowany. Jutro będe znał szczegóły więc jak co to skrobne coś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi