daniel-f01 Opublikowano 5 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2020 (edytowane) Witam, Jesteście w stanie polecić sprawdzony warsztat który zregeneruje wał od shovla? Najchętniej wielkopolska. Z góry dzięki Pozdrawiam Edytowane 5 Października 2020 przez daniel-f01 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scq Opublikowano 5 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2020 Może Tomasz Bartosiński Cyclone- Motor z pod Torunia? Wiem że robi takie rzeczy kompleksowo, choć sam nie korzystałem z jego usług. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 5 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2020 Tak, mysle ze to wlasciwy adres, Tomasz siedzi gleboko w silnikach V2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniel-f01 Opublikowano 6 Października 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Października 2020 Ok dzięki za odpowiedź, potwierdzacie to co słyszałem że najlepiej Tomasz to ogarnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buba1340 Opublikowano 10 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2020 Kup nowy zestaw np S&S - korby z pinem z rolkami w koszyczkach , to najlepsza opcja. Wymień łożyska oporowe w wagach, sprawdź stożki w wagach, sprawdź luz poosiowy. To tyle jeżeli chodzi o wał, zostają jeszcze łożyska główne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FIS Opublikowano 10 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2020 Jak radzisz komus korby S&S'a to troche za mało jesli chodzi o wszystkie operacje przy wale, które wymieniłeś. Cytuj "Radość z jazdy zaczyna się tam, gdzie kończy się ekonomia.'' Autoryzowany dealer S&S Cycle https://harley-parts.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Berger Opublikowano 10 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2020 www.walykorboweregeneracja.pl nie korzystałem ale może warto zobaczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buba1340 Opublikowano 27 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2020 W dniu 10.10.2020 o 18:17, FIS napisał: Jak radzisz komus korby S&S'a to troche za mało jesli chodzi o wszystkie operacje przy wale, które wymieniłeś. napisz więcej proszę, chętnie poczytam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi