Teitanblood Opublikowano 23 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2020 Dzień dobry, Potrzebuję pomocy i liczę, że tutaj ją znajdę. Na załączonym obrazku znajdują się dwa motocykle z gry komputerowej, której akcja rozgrywa się w latach trzydziestych. Z pewnością nie jest to wierna kopie istniejącego motocykla, bo autorzy gry nie uzyskali na niego licencji, ale wydaje mi się, że odwzorowano go na bazie istniejącego w tamtych czasach jednośladu, prawdopodobnie HD. Mógłby ktoś pomóc mi i jasno określić, jaki to może być model? Z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
F.I.P. Berek Opublikowano 23 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2020 Rama/zbiornik to +/- HD model JD , góra silnika jakby Evo z pokrywkami panheada. Skrzynia bez kickstartera z rozrusznikiem, umiejscowienie ręcznego shiftera jak w Indianie. Groch z kapustą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baza Opublikowano 23 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2020 Po mojemu to screeny z jakiejś gry więc 100% realizmu bym się nie doszukiwał Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad1f Opublikowano 23 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2020 W dniu 23.09.2020 o 10:21, Baza napisał: Po mojemu to screeny z jakiejś gry więc 100% realizmu bym się nie doszukiwał Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Rozwiń uwaga! zanim komentujesz może byś przeczytał temat 😄 założyciel tematu napisał w poście: " Na załączonym obrazku znajdują się dwa motocykle z gry komputerowej, której akcja rozgrywa się w latach trzydziestych. Z pewnością nie jest to wierna kopie istniejącego motocykla, ..." Cytuj Zestaw naprawczy zacisku hamulcowego Brembo BMW R850 R1100 K1200 K100 K1 K1100 https://allegro.pl/oferta/zestaw-naprawczy-zacisku-brembo-przod-bmw-r-1100-850-k-1200-gs-r-rs-s-rt-lt-14830948090 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emil1005 Opublikowano 23 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2020 co to za gra 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Teitanblood Opublikowano 24 Września 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Września 2020 W dniu 23.09.2020 o 16:59, emil1005 napisał: co to za gra 🙂 Rozwiń Remake Mafii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 24 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2020 Calosc wyglada na krzyzowke Indian Chief z konca lat 30 tych z Knucklehead + gornozaworowy silnik w typie nie stosowanym w zadnym z nich.:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi