FreeSer Opublikowano 7 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2020 Witam. Chciałbym zrobić prawo jazdy na kategorie a2 ale ze względu na moje zdrowie nie jestem w stanie zmieniać biegów czyli jeździć tymi "prawdziwymi" jednośladami. Czy istnieje możliwość aby zrobić kategorie a2 ale np. z uwagą że mogę się poruszać tylko automatami? Jeszcze poczekam aż zrobię to pełne A. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad1f Opublikowano 8 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2020 Tak. Problem natomiast moze byc z pojazdem egzaminacyjnym w WORDzie. Cytuj Zestaw naprawczy zacisku hamulcowego Brembo BMW R850 R1100 K1200 K100 K1 K1100 https://allegro.pl/oferta/zestaw-naprawczy-zacisku-brembo-przod-bmw-r-1100-850-k-1200-gs-r-rs-s-rt-lt-14830948090 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 8 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2020 a nie jest przypadkiem tak, że w tej sytuacji ma prawo do egzaminowania na własnym pojeździe? kiedyś AFAIR było, ale ponieważ ciągle są jakieś manipulacje przy przepisach (ostatnio chyba wprowadzane obowiązkowe kamery), to nie jestem na bieżąco jsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Geni Opublikowano 8 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2020 Kiedyś była taka możliwość i są osoby z takimi uprawnieniami. Najlepiej jak kolega się skontaktuje ze swoim WORD-em. Dostarczenie własnego pojazdu być może załatwi sprawę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad1f Opublikowano 8 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2020 trzeba rozróżnić dwa tematy: 1. egzamin osoby niepełnosprawnej pojazdem przystosowanym do niepełnosprawności osoby egzaminowanej 2. egzamin "automatem" nie znam tematu dogłębnie ale zakładam, że w pierwszym przypadku można podstawić pojazd dostosowany do niepełnosprawności i tyle. natomiast w drugim przypadku podstawiony pojazd musiałby mieć wbitą "elkę" w dowodzie rejestracyjnym. Cytuj Zestaw naprawczy zacisku hamulcowego Brembo BMW R850 R1100 K1200 K100 K1 K1100 https://allegro.pl/oferta/zestaw-naprawczy-zacisku-brembo-przod-bmw-r-1100-850-k-1200-gs-r-rs-s-rt-lt-14830948090 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi