Performer Opublikowano 8 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2005 Czy ten temat już zmarł??? :) Ten temat zmarł z nadejściem zimy ale jest nadzieja , że pani wiosna go rozmrozi :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monka Opublikowano 8 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2005 Ten temat zmarł z nadejściem zimy ale jest nadzieja , że pani wiosna go rozmroziz tego co sie orientuje, to w tym sezonie rozpoczecia oficjalnego zrobic sie nie da.. :)moze w przyszlym.Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość BULLSON FOREVER Opublikowano 8 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2005 no to zrobic nieoficjalne 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nizin Opublikowano 8 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2005 Może jednak dajmy sobie spokój z tą pradą na siłę. Po co wqrwiać policje i innych swoją drogą pieprzonych gryzipiórków. Jak wam się wydaje komu zrobicie na złość im czy sobie?? Jest organizowana impreza w Mnikowie, zobaczymy ile będzie sprzętów, zbada się grunt i w przyszłym roku się zabierzemy za oficjalną organizację imprezy większą grupą. Znając życie to ci wszyscy urzędnicy zapamiętają sobie taki czy inny wybyk i w przyszłych latach się nam dostanie po dupie. Będziemy chcieli coś zrobic a oni powiedzą nie i koniec. Po co ich negatywnie do nas nastawiać???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart_b Opublikowano 8 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2005 tak sobie czytam i czytam (troche tego jest na 4 stronach) i od samego poczatku zastanawiam sie w ktorym momencie sprawa padnie.ale nie istotne. jakis czas temu starałem sie (powanie, starałem) zorganizować zlot 3 dniowy w okolicach częstochowy. zajeło mi to prawie rok (konkretnie mnie i jeszcze kilku innym osobom) konkretnego zapier****nia za tematem i przyszedł właśnie moment w którym sprawa siadła a konkretnie na pierdółkach typu pozwolenia. najsmieszniejsze jest to ze patronat nad w/w objęła pewna gmina czyli nie byle kto a i tak j*b***ty komendant policji powiedział N I E !!! i juz po sprawie.i co ze był teren kasa i wszystko inne. Tak jak tu jeden kolega wspomniał, w momencie gdy stanowimy jakas osobowosc prawna mamy wieksze szanse zrobic cokolwiek oficjalnego, natomiast tak po prostu z ulicy kilka osob ma se pomysła to niestety ale porazka na samym starcie. z tego co wiem ma byc msza św. na rozpoczecie w okolicach krakowa i to jest wystarczajace na ten moment. otwarcie z parada i takimi tam? owszem ale szansa zorganizowania to jak trafienie w totka i to juz by trzeba zaczac grac i moze na wiosne 2006 cos sie uda. poza tym po co robic 24567045 otwarc sezonu skoro jest juz kilka? dojdzie do tego ze niedługo spotkania inauguracyjne odbywac sie beda w kazdym Pćimiu dolnym czy koziej wólce. czy to ma sens? pozdrawiam Cytuj MOTOPROJEKT - Warsztat motocyklowy serwis, naprawa, diagnostyka komputerowa, materiały eksploatacyjne Sławek - 604 635 069 Bart - 695 880 500 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość BULLSON FOREVER Opublikowano 9 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2005 Ja mam na mysli cos takiego-pojechac na ta msze z namiotami, po mszy przejechac sie przez miasto, a pozniej gdzies do kogos na wies, na łake. Ktos ma pewnie znajomy zespoł, któy zagrałby za transpotr i piwo-takie nieformalne spotkanko, na któym mogłby byc klimat jak dawniej na zlotach, gdzie nikt nie był anonimowy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POM Opublikowano 9 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2005 zaglądnij do wątku Msza na rozpoczęcie sezonu okolice Krakowa http://forum.motocyklistow.pl/viewtopic.ph...63f839b8053acb4 tam jest wszystko opisane i otwarcie sezonu w Krakowie jest poruszane w tamtym temaie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi