Ziggy Opublikowano 17 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2004 Hello Polo! Czy to maluch czy moto, zawsze mozna gdzies smignac spod tego Geanta ! :buttrock: Bede tam na 14:30, powiadomilem tez Ruffa, tak jak prosil. Do ulukania ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fellipe Opublikowano 17 Października 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Października 2004 No to jednoglosnie stwierdzilismy ze miejsce sie nadaje.Teraz pasowalo by sie dowiedziec czy bedie mozliwosc zrobienia tam imprezy.MISZCZU:Mój brat i jego żona pracują w tym Muzeum Lotnictwa co jest właścicielem owego pasa, może coś by mogli załatwić... Jak bys mogl sie dowiedziec cos wiecej bede wdzieczny...., jak nie to jakos w srode podjade tam i sam popytam... Wiem ze dla niektorych to mżonka ale jak sie nie wezmiemy do roboty to ta impreza sie sama nie zorganizuje...... a pomyslcie sami........moze byc OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Okrop Opublikowano 19 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2004 foilip, jezeli pottezbujesz sie czegos zapytac, dowiedziec w tych okolicach to mzoesz walic do mnie, bo mieszkam prawie ze zaraz za rogiem (przy carefourze)wiec sie chetnie na cos przydam, a dopoki nie sa to oficjalne negocjacje... pozdro!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nizin Opublikowano 19 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2004 Ja w sumie też nie mam daleko (Fiołkowa), i jakby była potrzeba to mogę isć coś oblookać i ew. się popytać, ale wydaje mi się fellipe sv że raczej będziezz chciał iść i osobiście z tymi ludżmi z Muzeum pogadać.W razie czego PW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szereny Opublikowano 28 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2004 Ej :!: Panowie, to co z tym rozpoczęciem :?: Sprawa utknęła w martwym punkcie, czy jak? Kto w końcu był w tym Muzeum i co załatwił?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrIsHaCkH Opublikowano 29 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2004 W muzeum to mają parę zabytków i filcowe kapcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Okrop Opublikowano 30 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2004 ew. wiem ze zdazaja sie w kraku jakies dni/uroczystosci muzeum, i wtedy jest duzo wiary, i samoloty rozne ciekawe lataja niziutko w tej okolicy-mozna bys ie dowiedziec kiedy i polaczyc, lub wtedy zrobic impre na pasie (to sie odbywa w muzeum a nie na pasie )i juz dodatkowe atrakcje sa ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fellipe Opublikowano 30 Października 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Października 2004 to ze tu nic nie pisze nie znaczy ze sie nic nie dzieje.. :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrIsHaCkH Opublikowano 30 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2004 to ze tu nic nie pisze nie znaczy ze sie nic nie dzieje.. :twisted:Cisza przed burzą :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lot Opublikowano 31 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2004 Tak panowie na pasie byla organizowana impreza lotnicza w czerwcu tego roku. Ktos sie tu zastanawial czy studenci nie beda sprawiac problemow jako gapie. Zapewniam ze nie , bo nie chce sie im ruszyc tylkow z akademika. Tez tam mieszkam i wiem po sobie :P Trzeba isc do kierownika muzeum i zapytac jakie sa mozliwosci udostepnienia pasa i na nasza impreze. Moze sam to zrobie , ale najwczesniej w srode :P Moze Ziggy ze mna pójdzie ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziggy Opublikowano 31 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2004 Mozna pogadac z dyrkiem. Nie ma problema.Miszczu zdeklarowal sie, ze pogada z bratem, jakie sa realne mozliwoscitakiego przedsiewziecia i wtedy zobaczymy co i jak. FIlip tez cos bedzie rozmawial, sie zobaczy. Jesli trzeba stworzyc grupe reprezentacyjna.... idziemy !!! :P Jak widzicie sprawe z organizacją i atrakcjami ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Okrop Opublikowano 1 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2004 najpierw to trzeba sie dow iedziec do kogo anlezy pas ktory nas interesuje-bo zapewniam was ze nie wszsytkie czescipasa sa pod kontrola muizeum, i cos mi sie widzi ze miedzy innymi ten tez im nie podlega - tereny muzeum chyba sa jedynie za ogrodzeniem a reszta-cholera wie miasto albo jakas spoldzielnia. pozatym pojsc zapytac sie i dostac pozwolenie na gembe...jak chcemy tam jakies zespoly sciagac itd...trzeba najpierw ustalic czy robimy to najpierw na gembe i pokatnie dla max 100 osob czy probojemy zrobic cos wiekszego - filip jestes?? :P pozdro :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szereny Opublikowano 9 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2004 to ze tu nic nie pisze nie znaczy ze sie nic nie dzieje.. No to co z tym :?: Daj znać, co się dzieje. Co jest do zrobienia?I kto w końcu załatwia z tym muzeum?!? Za chwilę okaże się, że dyrektor się będzie ciskał po swoim gabinecie, bo co chwila jakiś motocyklista będzie go dręczył ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszczu Opublikowano 11 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2004 Właśnie i oto co sie dowiedziałem:Nie powinno być problemu, trza wystosować pismo i zanieść do dyrka. Najlepiej jakby to jakiś klub pismo zapodał, ale tu sie można spróbowac dogadać z CK Skutery (tylko coś jeszcze danych paru członków brakuje do zarejestrowania klubu) i sru - rozpoczęcie sezonu na pasku startowym :twisted: . Pomogłem?? 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość scottie Opublikowano 11 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2004 No bylaby mozliwosc mojego wystapienia oficjalnego jako szefa grupy C.K.Skutery do tegoz muzeum, jak rowniez ewentualne prosby do rady miasta gdyz i tam mam troche znajomosci, wiec jak cos trzeba to pisac do mnie a sie postaram jak tylko moge... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi