Willy1 Opublikowano 9 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2020 Kupiłem córce Benelli 125 BN ma 6 miesięcy ledwo osiąga 70km/h w czym może być problem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Willy1 Opublikowano 9 Maja 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2020 Kupiłem córce ledwo osiąga 70km/h czy ktoś się gdzie może buc problem powinien spokojnie jechać do 100 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qadrat Opublikowano 10 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2020 Blokowane raczej nie były. Jeździłem takim, brat to kupił żonie jako nowe. Licznikowe 120 km/h bez problemu wyciągał. Bardzo fajny sprzęt jak za te pieniądze, szczególnie dla niewysokiej osoby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 10 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2020 nie śmieć. raz wystarczy jsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 12 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2020 6 mcy to jeszcze gwarancja, udaj sie do warsztatu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi