Dad92 Opublikowano 31 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2020 Witam. Pacjent to Yamaha XJ600 z 97 roku na gaźnikach. Motocykl odpala bez zarzutu jak jest zimny, po nagrzaniu jazda i jest wszystko ok do momentu aż się przejedzie odcinek motocykl się zagrzeje już dobrze i gaśnie. Próba odpalenia rozrusznik kręci normalnie ale nie odpala, po wykręceniu świece suche. Kiedy motocykl ostygnie ponownie daje się odpalić i tak w kółko. Proszę o szybką diagnozę z góry dziękuję pozdrawiam 😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 31 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2020 Luzy zaworowe do sprawdzenia. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grizzli Opublikowano 31 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2020 Hehe, luzy lekiem na wszystko. W tym przypadku nie sądzę. Świnia siedzi gdzieś pewnie w elektryce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dad92 Opublikowano 31 Marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2020 Ktoś się orientuje w którym miejscu znajdę czujnik położenia wału? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qadrat Opublikowano 31 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2020 1997 rok to masz już chyba wersję z pompą paliwa? Do sprawdzenia pompa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dad92 Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Ok dziękuję za wypowiedź i wszelką pomoc sprawdzę na dniach i zobaczę co się jeszcze znajdzie 😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dad92 Opublikowano 18 Maja 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2020 Panowie nie odzywałem się przez jakiś czas bo mnie nie było i z braku czasu nie miałem nawet wejść na forum natomiast odnośnie swojej Yamah XJ600 problem rozwiązany przyczyną była pompa paliwa która w trakcie rozgrzania po prostu się przerywała była na tyle zużyta że nie dało rady nic z nią zrobić kupiłem nową i do tej pory jeżdżę bez problemów 🙂 Tak więc dziękuje wszystkim za wypowiedź w moim temacie i życzę udanego i spokojnego a przede wszystkim bezpiecznego sezonu LWG. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi