enduroguy Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Patrz jaka jest data ostatniego postu.Nie odkopuj starych wraków(tamatów). Koleś coś ci nie pasi o co ci kurna hodzi to jest temat mtx 125 to myśle że można na nim pisać co mi sie podoba kiedy mi sie chce o mtx 125 a nie będe patrzył na date wali mnie to. Mam problem to piesze w temacie o moim motorku ku... A nie będe robił syf na forum i robiłnowy temat bo kur*a mój mtx nie hce hodzić.Prosze kup sobie słownik bo to ciezko czytac. Z pierwszego postu nie rozumiem zupelnie nic. NApisz wyraznie to inni sprobuja CI pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konradtra Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Niby co nie rozumiesz analfabeto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Administrator Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Kłóćcie się dalej, a zrobię Wam wakacje. Na temat proszę, albo żegnamy.pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaJo Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Wlasnie jak to jest, bo mtx ma troche (fabrycznie mocniejszy silnik od dt) ale za to pali "chyba" duzo wiecej, ma ktos jakies porownanie?? :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Wlasnie jak to jest' date=' bo mtx ma troche (fabrycznie mocniejszy silnik od dt) ale za to pali "chyba" duzo wiecej, ma ktos jakies porownanie?? [/quote']MTX jest sporo slabszy od Dt125 a pali podobnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaJo Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Wlasnie jak to jest' date=' bo mtx ma troche (fabrycznie mocniejszy silnik od dt) ale za to pali "chyba" duzo wiecej' date=' ma ktos jakies porownanie?? [/quote'']MTX jest sporo slabszy od Dt125 a pali podobnie Tak? no ale mowa tu o wersji "r" w nowej budzie, te ostatnie modele przed Cr-ką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Tak? no ale mowa tu o wersji "r" w nowej budzie' date=' te ostatnie modele przed Cr-ką[/quote']Mtx nie ma nic wspolnego z CR'ka ktora jest produkowana od dawien dawna (nie jest nastepczynia MTX'a). Dt125r jest mocniejsza od MTx125r, a oba motocykle pala podobne ilosci paliwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Koleś coś ci nie pasi o co ci kurna hodzi to jest temat mtx 125 to myśle że można na nim pisać co mi sie podoba kiedy mi sie chce o mtx 125 a nie będe patrzył na date wali mnie to. Mam problem to piesze w temacie o moim motorku ku... A nie będe robił syf na forum i robiłnowy temat bo kur*a mój mtx nie hce hodzić. :-D :-D :-D Prosze kup sobie słownik bo to ciezko czytacdokładnie kup sobie słownik,a najlepiej choć wszędzie ze słownikiem :-D :-D .. :-x Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin.j007 Opublikowano 4 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2006 Tak wogule to ile mtx 125 ma koni??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaJo Opublikowano 4 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2006 (edytowane) Sory nie chodzilo o Cr tylko CRM :) bo Crm jest kontynuacja MTxa, co ciekawe nie jest tak popularny jak Dt :?: moze przez to ze zaczeli go robic we Włoszech i nie jest juz tak żywotni jak Japoński mtx :> Edytowane 4 Czerwca 2006 przez JaJo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rzemyk90 Opublikowano 4 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2006 Bedzie panizej 30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawron Opublikowano 4 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2006 (edytowane) Miałem MTX 125 a własciwie to dalej mi stoi w piwnicy :-) Według mnie jest sporo mocniejszy od DT a wiem to tylko i wyłacznie z tego ze nieraz na torze z DT sie scigałem i nie miała poprosu szans (nie chodziło tu raczej o umiejetnosci tylko o przyspieszenia itp). Inna sprawa ze te DT mogły byc np zblokowane a moje moto raczej było odblokowane no i ja miałem koncówke wydechu Arrow która zdziałała poprostu cuda!! :-) Wiec moze dlatego według mnie MTX jest mocniejszy. Edytowane 4 Czerwca 2006 przez Gawron Cytuj http://www.DywanSzop.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek1994 Opublikowano 14 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2012 Witam . Jestem nowy na tym forum. Chodzi mi o link do książki serwisowej Mtx 125 lub zdjęcia jak krok po kroku rozmontować i zmontować silnik. Z góry dzięki i Pozdrawiam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi