przemek96 Opublikowano 1 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2020 Bo Ty grizzly masz o 2 bandity za mało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MłodyWilk22 Opublikowano 1 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2020 A może siedzi tam TRE tylko nie wiesz 😁 No chyba że masz go od nowości... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bimbak Opublikowano 4 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2020 Ja testowałem tre na swoim gixie 750 k7 i tak:Na pierwszym biegu trudniej jeździło mi się na gumie. Byłem już przyzwyczajony do tego "miekkiego" gazu.Na drugim biegu nadal brakowało mocy by bez szarpania dać na gumę bez strzelania sprzęgłem. Ślizganie tyłem stało się jednak bardziej przewidywalne.Na trzecim dopiero dało się odczuć większą moc przy przyspieszaniu. Na reszcie trudno mi powiedzieć. Nie zdążyłem nim nigdy z tre na tor pojechać. Kupiłem litra. Poprawa reakcji na gaz jest wyczuwalna, ale jakoś nie narzekałem nigdy wcześniej. Widocznie w sportach dali sztywniejszą gumę od gaci jak w hayce i reszcie. ;) Utrata wyświetlacza biegów (przez ciągle wyświetlanie 5tki) bardziej mi doskwierała niż by te pozytywne odczucia mogły to zrekompensować w normalnej jeździe. Ale jak nic nie tracisz??? Cytuj http://bikepics.com/members/chudy/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi