Sarenka24 Opublikowano 17 Listopada 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2004 No i dobrze, bo takie sa wkurzające ;) Paho - napisałam Ci PW, jak tylko uda mi się odgrzebać motocykl z piwnicy a Michał pomoże mi go przywieźć do Katowic to zaraz zaczynam działać i wszystkich chętnych do pomocy zaangażuję w remont ;) co by na wiosnę był sprawny i gotowy na wojaże ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 15 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2004 sorry że odgrzebuje stare tematy ale wsk to moja prawdziwa pasja zazdroszcze ci nie miłosenie takiego znaleziska ja musiałem szukac wsk 175 i to bardzo długo bo prawie rok !! Kiedy juz cos będzie wiadomo chętnie posłucham co jest nie tak, moge tez załatwić kilka drobiazgów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarenka24 Opublikowano 20 Marca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2005 no może i temat odgrzebany ale nadal aktualny, bo wsk-a nadal w piwnicy stoi nietknięta, a to z powodu braku czasu, chętnych by pomoc ją wygrzebać i braku dodatniej temparatury na dworze. Mam zamiar zacząć działąć jak tylko co nieco się ociepli i jak znajdzie się ktoś chętny żeby mi pomoć w wydobyciu jej, potem już pozostanie ekspertyza jakiegoś fachowaca i można zacząć naprawiać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paho Opublikowano 20 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2005 ja ci juz mówiłem że jakby co to ja mam czas:).......i chęci:)Więc tylko powiedz gdzie i kiedy...apropos...będziesz na zlocie w rybniku????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnduroBoy Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2005 no tak koniecznie musisz wymienić wszyskie uszczelki świece wypadało by też dać szlif a reszte zobaczy się jak ją odpalisz pewnie cała elektryka też padła:(Ja by się zastanawiał czy tak naprawde to warto jak papier zagubiony to nie a ja jest to rejstracja tylko na zabytek a z tym jest sporo majtaniaPozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klusownik Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Witam. Z wierchowinkami 4-reczkami sporo się nalatałem...Ogólnie fajne maszynki ale mają straszne felerne skrzynki biegów. Jeśli masz zamiar jeszcze coś z nia robić to polecam rozpołowic silnik i przyjrzeć się uważnie na wydystansowanie kół zębatych. No i na wodziki, bo to tez często w Wiesi pada. Poza tym standardowo zerknij na zuzycie podstawowych mechanizmów.Wierchowiny przeważnie są wyślizgane do bólu... :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2005 jesli chodzi jak to kolega nazwal WSK 4-ki to ja mam jaknajgorsze wspomnienia i nie chcialbym jej nawet za darmo, ale trzymam kciuki za ten remont....:mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paho Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2005 heh....bo jak sie niechce porządnie zrobić to sie kurde ma złe wspomnienia.....600 km w półtora miesiaca i nie narzekam...ani wiesia:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marta69 Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Ja mam WSKe 125 i ostatnio tez musialam co nie co w niej ponaprawiać ;)I to naprawde wciągające :P moze nie tak bardzo jak sama jazda ale zawsze.I naprawde warto sie tym bawić bo WSKi to super motory :P3mam kciuki i zycze powodzenia 8) Cytuj Radosna twórczość ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2005 ja niemiałem nigdy problemów z skrzynią w 175 :| raczje więcej problemów sprawia luzujący się zapłon:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lechu Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2005 WSKa to jest niezly sprzet :D, ale przy takim moto nigdy sie nie nudzisz bo zawsze jest cos do zrobienia. Na trasie za to jest exstra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarenka24 Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2005 przy takim moto nigdy sie nie nudzisz bo zawsze jest cos do zrobienia :lol: :lol: :lol: no wiec przyszła wiosna i nadcodzi długi weekend...jak tylko dadzą mi wolne w pracy to się wybieram do ojca i ruszam z zapalem do odgrzebywania WSK-i. Na razie nie mam czym przewieźć ale zrobie ogólne oględziny i zdjęcia. Juz ojca pytałam o skrzynie biegów - podobno padnięta, jakiś bieg nie wskakuje...coś czuje że to mnie będzie drogo kosztowac :roll: Po tych oględzinach podejmę decyzję, czy w ogóle warto się za to zabierać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2005 akurat jesli chodzi o wydatki to WSK klasuje sie na najnizszej z mozliwych polek, wiec pieniedzmi bym sie w tym przypadku az tak nie przejmowal....:mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paho Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2005 sarenka pamiętaj ja jakby coś tzn jakbyś trego niechciała to ja to biore..a jakbyś chciała to ci chętnie z tym moge pomóc.....a jeśli ci nie wskakuje dwójka to znazcy że jest kosz poluzowany:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lechu Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2005 [ no wiec przyszła wiosna i nadcodzi długi weekend...jak tylko dadzą mi wolne w pracy to się wybieram do ojca i ruszam z zapalem do odgrzebywania WSK-i. Na razie nie mam czym przewieźć ale zrobie ogólne oględziny i zdjęcia. Juz ojca pytałam o skrzynie biegów - podobno padnięta' date= jakiś bieg nie wskakuje...coś czuje że to mnie będzie drogo kosztowac :roll: Po tych oględzinach podejmę decyzję, czy w ogóle warto się za to zabierać.[/quote]Ja mysle ze to Cie bedzie kosztowalo duzo wolnego czasu, a nie pieniedzy. Z tego co mowisz to skrzynia jest do remontu, z zewnatrz pewnie tez cos :D. Zapowiada sie ciekawy weekend majowy :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi