Gibek900 Opublikowano 22 Marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2020 Witam, Motorek strasznie brał olej. Wymieniłem wczoraj tłok, pierścienie, cylinder i zawory. Jeździłem z godzinę wszystko było ok. Odpalam go dzisiaj znów kopci na niebiesko, czym to jest spowodowane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MłodyWilk22 Opublikowano 22 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2020 Uszczelniacze zaworowe wymieniłes tez? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibek900 Opublikowano 22 Marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2020 5 godzin temu, MłodyWilk22 napisał: Uszczelniacze zaworowe wymieniłes tez? nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SamotnyWilk Opublikowano 24 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2020 Nowe uszczelniacze to groszowe sprawy, dziwi mnie to ,że nie wymieniłeś ich odrazu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibek900 Opublikowano 25 Marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2020 Wymiana uszczelniaczy nic nie działa, kopci jak smok 20 godzin temu, SamotnyWilk napisał: Nowe uszczelniacze to groszowe sprawy, dziwi mnie to ,że nie wymieniłeś ich odrazu W dniu 22.03.2020 o 21:47, jonaszko napisał: To już wiesz. Wysłane z mojego SM-A202F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 25 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2020 Kiedy kopci, gdy dodajesz gazu czy jak tego gazu odejmujesz? W jaki sposob go docierales po wymianie tloka, cylindra i pierscieni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibek900 Opublikowano 26 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2020 Loncin 200 4t kopcenie na czarno, dzisiaj zauważyłem że jak odpalę motocykl pochodzi trochę, dam mu gazu leci delikatna chmurka czarnego dymu(czytałem że to zbyt bogata mieszanka, czy łączy się jakoś to z kompresją), czym to może być spowodowane, jednocześnie spadłą mi też troszkę kompresja. Nie jest odczuwalny spadek żadnej mocy, wszystko pracuje git, jedynie czy to oznaka czegoś poważnego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 27 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2020 Nie, to tylko zbyt bogata mieszanka przy pszyspieszaniu mozesz sprobowac obnizyc iglice gaznika o 1 rowek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi