nazgul Opublikowano 24 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2004 Witam.Co jest lepsze- BMW1150GS czy,- V-Strom1100 czy,- Varadero 1000Doradźcie pleasePozdrawiam :P :( :P :P :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam87 Opublikowano 24 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2004 Co jest lepsze - BMW1150GS czy, - V-Strom1100 czy, - Varadero 1000 spośród tych trzech zdecydowanie wybrałbym KTM'a 950 Adventure Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
globtdm Opublikowano 25 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2004 Dołaczam się do wyboru "adama87" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuskus Opublikowano 25 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2004 zdecydowanie BMW GS ( po KTM-ie of korz :banghead: :banghead: ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwierzu Opublikowano 25 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2004 z tych 3ch to BMW ale tak seryjnie KTM 950 :banghead: nno chyba ze jest coś w BMW czego niema KTM, na czym ci zależy :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuskus Opublikowano 25 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2004 Jak to ktoś kiedys napisał w ,,Motocyklu'' ,, BMW miażdzy przeszkody , KTM nad nimi przelatuje'' Wszystko zalezy od potrzeb ale ja na twoim miejscu ( mając wystarczająca ilość pieniędzy) chwili bym sie nie zastanawiał i brał Beemke :banghead: Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Cielak898 Opublikowano 26 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2004 Więc radził bym KTM'a 950 Adventure, ale z pośród tych trzech to Varadero 1000 :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
globtdm Opublikowano 26 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2004 zresztą co to dużo mówić BMW z wałem kardana co to za enduro 8O 8O (oczywiście moim zdaniem) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuskus Opublikowano 26 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2004 wał kardana ma same plusy , co do tego bmw to jakbyś go zobaczył na żywo zmieniłbys zdanie , zapewniam :banghead: Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 26 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2004 Mój kuzyn maił takie bmw po pewnym czasie sprzedał i kupił takie same tyle że nowsze.Mówi ze do turystyki i na lekki teren nie ma lepszego motocykla. Pozatym nie było czuc róznicy w prowadzeniu z bagażem czy bez. Co do wału to zgadzam sie z jawa350 to same plusy. NIe muiszsz smarowac ani kontolowac naciągu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CosmoSquig Opublikowano 27 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2004 KTM950 albo R1200 :banghead:R1150GS też fajny, ale pierońsko ciężki i wysoki.Varadero i Vstorm w teren raczej nie bardzo się nadają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nazgul Opublikowano 27 Września 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2004 dzięki za wypowiedzi ja osobiście skłaniam si edo BMWpozdrawiam :banghead: :banghead: :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwierzu Opublikowano 28 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2004 no i dobrze. Varadero widziałem na żywo i dla mnie to troche nie tak jak powinno być ;/ a V-strom to taka pomyłka troche bo to tylko turystyka i polne (proste i równe) to max jego możlwości w moim mniemaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość BULLSON FOREVER Opublikowano 28 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2004 Przede wszystkim trzeba sie zastanowic do czago ma ci motocykl służyć-jazda po bezdrożach, czy wiecej po szosie, a czasem wjazd w lekki teren, solo czy we dwoje itp. Ja stawiałbym na BMW (mam dość łańcucha) :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rallyfreak Opublikowano 30 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2004 zresztą co to dużo mówić BMW z wałem kardana co to za enduro 8O 8O (oczywiście moim zdaniem) A który z wyżej wymienionych jest według Ciebie motocyklem enduro..? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi