Rura_ Opublikowano 7 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2019 Kurde... Fajnie macie... A ja nie mam szans... Cytuj "O ładnie złożony... O nieźle zapierd..a... O ładna pozycja i dobrze patrzy... O Rura po bułki jedzie..." - Komentarze przy oglądaniu zdjęć z SD ;-) - made by Rufi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grizzli Opublikowano 16 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2019 Odświeżam z powodów sobie tylko znanych. Generalnie interesuje mnie, kto będzie. Bo na razie pewniaki to dwie znajome osobiście łajzy 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Croowab Opublikowano 16 Lipca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2019 No i ja🤪 damian nie chce sie namowic😢 Cytuj Damian85: ,,Łapy mają być luźne i mają sobie "dyndać", tj. wisieć jak flaki.” Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grizzli Opublikowano 16 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2019 51 minut temu, Croowab napisał: No i ja🤪 Ciebie wliczyłem 😂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Croowab Opublikowano 16 Lipca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2019 Wiem wiem... wszyscy jakos wymiekaja.. chyba boja sie kompromitacji Cytuj Damian85: ,,Łapy mają być luźne i mają sobie "dyndać", tj. wisieć jak flaki.” Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grizzli Opublikowano 16 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2019 2 minuty temu, Croowab napisał: wszyscy jakos wymiekaja.. chyba boja sie kompromitacji A ja już doping nastawiłem... 😕 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bimbak Opublikowano 16 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2019 Ja jeszcze co prawda się nie zapisałem ale będę na 90% w sobotę. Cytuj http://bikepics.com/members/chudy/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 16 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2019 4 godziny temu, grizzli napisał: A ja już doping nastawiłem... 😕 W sensie jeżdzisz, czy widz? 😛 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grizzli Opublikowano 17 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2019 6 godzin temu, MariuszJ napisał: W sensie jeżdzisz, czy widz? 😛 Nie no, ten tor jest dla mnie za mało wymagający. Zacier nastawiłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 17 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2019 Fakt, za mało prostych odcinków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grizzli Opublikowano 17 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2019 3 godziny temu, MariuszJ napisał: Fakt, za mało prostych odcinków. Jak jest za dużo zakrętów, to mi się w głowie kręci 😝 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bimbak Opublikowano 17 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2019 A na co to komu? Komu to potrzebne? Cytuj http://bikepics.com/members/chudy/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grizzli Opublikowano 17 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2019 2 minuty temu, Bimbak napisał: A na co to komu? Komu to potrzebne? Ale co? Zacier, zakręty, proste odcinki, czy cały ten spiddaj. 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bimbak Opublikowano 17 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2019 Speeddaye, zakręty i że się w głowie kręci. Potem mówi taki że głowa go boli. Szum taki, tu, tu ... i tu. Byli jacyś ludzie, dawali butelkę, przystawiali do nosa...Najważniejsze to przestrzegać przepisów BHP. Cytuj http://bikepics.com/members/chudy/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Croowab Opublikowano 17 Lipca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2019 BHP ze bimber harnas i inne piwo?? Cytuj Damian85: ,,Łapy mają być luźne i mają sobie "dyndać", tj. wisieć jak flaki.” Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi