Insanus Opublikowano 28 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2019 Cześć. Posiadam Kawasaki Zrx 1200 S z 2003 roku. Szukałem u wuja informacji o blokadach prędkości motocykla takiego jak mój ale nic nie znalazłem. Macie jakieś informacje o blokadach w Kawasaki? Motocykl posiada ponad 100 Nm a mój v-max to ~ 220. Wiadomo, to nie jest sport ale myślę ze 250 takie 1200ccm powinno pójść. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Croowab Opublikowano 28 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2019 To nie wynika z momentu a z przelozenia i mocy.. w teorie bmax to ok240 Cytuj Damian85: ,,Łapy mają być luźne i mają sobie "dyndać", tj. wisieć jak flaki.” Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Insanus Opublikowano 28 Czerwca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2019 (edytowane) Na 5 biegu mam tak 7 tyś, mówicie aby zmienić przełożenia? V max testuję na 4 biegu mając tak 10 tys ale na 5 też ładnie nabiera prędkości i przy pewnych wskazaniach prędkościomierza nagle nie chce iść więcej. Edytowane 28 Czerwca 2019 przez Insanus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Road Runner Opublikowano 28 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2019 Liczba zębów na kołach zębatych z przodu i z tyłu jest standardowa? Znajdź swój motocykl i porównaj https://www.gearingcommander.com/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Insanus Opublikowano 28 Czerwca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2019 Dodam że motocykl jest z Francji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Insanus Opublikowano 28 Czerwca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2019 Tak tak, wiem że ten motocykl ma taki limit prędkości i chciałbym dowiedzieć się co go blokuje. Wydech? Może coś w gaźniku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 28 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2019 Walek rozrzadu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Insanus Opublikowano 28 Czerwca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2019 Ok, dzieki za odpowiedzi. Mam rozumieć ze motorek nie jest zablokowany przez producenta i bez tunningu mechanicznego nic nie zdziałam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Januszm Opublikowano 6 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2019 Miałem ZRX 1200 S fajna maszyna z niego była ale na pewno nie do ostrego dzidowania na prostej. Chcesz być mistrzem prostej to kup ZZR 1200, a jak chcesz zapier… po zakrętach i na prostej to kup ZX10R 😉 ZRX zostaw w spokoju, pozwól mu być poprawnym UJM 😉 Cytuj https://www.facebook.com/profile.php?id=100003272715647 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi