Croowab Opublikowano 9 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2019 10 godzin temu, Fat napisał: 3 godziny temu, Szosz napisał: Yamaha Warrior 1700... Niezła reklama... bleeeee a takim elektrykiem z chęcią bym się przejechał... musi być moc Cytuj Damian85: ,,Łapy mają być luźne i mają sobie "dyndać", tj. wisieć jak flaki.” Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taurus 61 Opublikowano 9 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2019 Aprilia RSV4 z odpowiednim kominem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szosz Opublikowano 9 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2019 a takim elektrykiem z chęcią bym się przejechał... musi być mocPisze co przeżyłem i co wiem. A co mam pisać o czymś i czym rozmyślań i nie wiem i pisze tylko teoretycznie? Mam doświadczenie z tą maszyną i mogę spokojnie polecić, więc to jest coś w rodzaju reklamy i przynajmniej nie teoretyzuje.Pozdro zazdrośnicy.Wysłane z mojego SM-N950F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 15 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2019 Ja jechałem bez owiewek 2,45 i co, to nie jest jakis wyczyn.. Wariorra też testowałem i jakoś mnie nie urzekł, kolumpiaste to jest i mało odjechane...obroty się kończą przy 4900 chyba i co i dalej nic... To mi przypomina kiedyś jak znajomek ze Śląska przyjechał Iron Horsem 2,3 Litra zmierzone na hamowni 142 KM, a ja miałem wtedy Ducati 748 S- 100 KM z biedą ;-)... Tak jakoś z góry na mnie popatrzył i powiedział a ile to ma pojemności ja 748, eeee tam nie ma czym jechać... a akurat szykowała nam się przejażdżka...z całą ferajną... Spokojnie dojechaliśmy z Jedwabnego do Wizny, zatrzymaliśmy się przy moście na kawę... a mieliśmy jechać chyba do Osowca... po kawie kolega stanął bydlęciem ponad 2 litrowym i kiwnął głową, że możemy startować po czym wystrzelił, o całą długość przede mnie...a mi cos na oczy padło jakaś czerwona pomroczność.... jak zacząłem zaiwaniać... to Rych na 999 nie mógł mnie dogonić...zatrzymaliśmy się z Rychem na rozjeździe ( ten Białystok w prawo, Osowiec lewo) i czekaliśmy z Rychem ok. 5 minut aż dojedzie reszta w tym kolega na I-H.... pamiętam, że mu się oczy zaświeciły i coś przebąkiwał, czy nie chcę sprzedac... o nieeeee... koleżko... męcz się kolumbryną....hahahhaha... Co do pierwotnego pytania.. to z tym Boss Hossem to racja...ale wolałbym Panigale V4R 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Croowab Opublikowano 15 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2019 Jannikiel pytanie było o bezkompromisowy motocykl to BH jak najbardziej.. tylko do niczego sie to nie nadaje. ja ostatnio cisnąłem 270 golasem.. łeb urywa, żadna przyjemność, koleś na hajce chciał przyszpanowac . A propos dróg, to Jedwabno Olsztyn jest piękna traska do polatania... Cytuj Damian85: ,,Łapy mają być luźne i mają sobie "dyndać", tj. wisieć jak flaki.” Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 15 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2019 Znam, tą trasę, ale to 130 km od Jedwabne Wizna hahhahahahha... No B-H można jeździć, nawet w miarę bezproblemowo, dzwięk ma obłędny, ale ... są po prostu lepsze motocykle, za mniejsza kasę, które również przyprawiają o dreszczyk emocji i sa bardziej bezkompromisowe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Croowab Opublikowano 15 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2019 A to nie te Jedwabne;) no tak. Niedawno testowałem panigale 1199s i to tez mało komfortowe moto. Z chęcią bym się karnal taki BH, musi laczka fajnie palic;). Cytuj Damian85: ,,Łapy mają być luźne i mają sobie "dyndać", tj. wisieć jak flaki.” Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szosz Opublikowano 17 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2019 A widzisz, poza cyframi ważne i kluczowe są też umiejętności jeźdźca, a niekiedy cyfry nawet przeszkadzają. Hehhe. Ja też nim jeździłem trochę kwadratowo bo ciężki i za mocny w zakrętach - ale wspominam go miło, bo uwierz mi, ale to Moto miało w sobie coś co sprawiało, że czułem, że mój Wacek sięga mi aż po ster gdy na nim siedziałem i jechałem po mieście i nie musiałem laskom tłumaczyć jak szybko będę w Jedwabnem... oczy I uszy same im się do nas kleiły - zresztą każdy kto ma swoje ukochane Moto tak właśnie się na nim czuje. Pozdro i z chęcią będę się przyglądał tym niełatwym wyborom. Daj znać jak już się na coś nastawisz. Wysłane z mojego SM-N950F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ks-rider Opublikowano 17 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2019 W dniu 09.06.2019 o 16:18, Szosz napisał: Pozdro zazdrośnicy. Ale wytlumacz mi prosze, czego tu zazdroscic ? Moglem kupic nowe a wybralem zupelnie inne, notabene drozsze, tyle, ze ja lubie po winklach posmigac w jak najwiekszym zlozeniu. 🙂 Cytuj <p><a href="https://www.youtube.com/user/Koch1210/Videos">https://www.youtube.com/user/Koch1210/Videos</a></p> <p> </p> <p><a href="http://picasaweb.google.com/ksrider/">http://picasaweb.google.com/ksrider/</a>[/url]</p> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szosz Opublikowano 17 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2019 Nie pisze tu o zazdrości - każdy kupuje maszynę w innym celu. Chodziło mi tylko o obrzyganie mojego posta - gdzie próbowałem pomóc jak umiałem. Zareagowała jak umiałem. Ja moim maruderem też kładłem się w zakrętach i to lepiej niż tym gratem. Niemniej on też miał swoje plusy i ten ma swoje plusy. Więc pianie typu: bleee reklama jest mało konstruktywne pozbawione empatii i jak widzicie powoduje offtopa. Totalny bezsens dla większości, a mnie wurwiło. Pozdro. Wysłane z mojego SM-N950F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Croowab Opublikowano 17 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2019 Ze niby zazdrościć mam wariora?? no sorry!!! Buahahahahah nic ciekawego w tym motocyklu nie widzę.. !!!! Cytuj Damian85: ,,Łapy mają być luźne i mają sobie "dyndać", tj. wisieć jak flaki.” Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Geni Opublikowano 17 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2019 Dajcie spokój z tym Warriorem. Ani to tak naprawdę szybkie, ani się nie prowadzi. Przynajmniej w porównaniu do jakiegoś power nakeda. W kategorii armatura to oczywiście jest interesujący, ale na pewno nie bardziej niż V-max, czy Valkiria, albo V-Rod. Natomiast silnik z Warriora, jak najbardziej jest OK w opakowaniu MT-01. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PowWow1983 Opublikowano 17 Czerwca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2019 Ej, dajcie spokój z tymi zazdrościami. Jednym staje jak widzi napompowaną blondynkę innym nie. To nie jest topic o tym kto co lubi i dlaczego ten co lubi coś innego nie należy do naszych preferencji.Topic jest o ty jakie motocykle możemy uznać za pierwsze lub ostatnie jakie zostały wyprodukowane i spełniają funkcję pussy magnet.Mój ojciec miał SHL i nie była ona pussy magnet, bo były junaki, a i każdy Japończyk pozwalał wywołać oddechy zachwytu.Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filipr Opublikowano 19 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2019 Ducati V4R 😉 pozdr. F. 1 Cytuj https://www.facebook.com/EASRacingTeam/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Croowab Opublikowano 19 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2019 2 godziny temu, filipr napisał: Ducati V4R 😉 pozdr. F. Jeździłeś ? Cytuj Damian85: ,,Łapy mają być luźne i mają sobie "dyndać", tj. wisieć jak flaki.” Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi