Tommo Opublikowano 5 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2019 Wczoraj miałem ogromną przyjemność przetestować nowość tej marki czyli Speed Twina. No jeździ to obłędnie. Prowadzi się leciuteńko wręcz powabnie. Silnik potęga, skrzynia precyzyjna, hamulce bardzo skuteczne, zawias świetnie wybiera i pewny feeling. Motocykl ma małe kółeczka. Tylna opona 160 szerokości. To może być też klucz do tego że jeździ jak rower. Co ciekawe nie znajduje wad. Może to że nie ma bezkluczykowego systemu, co jest bardzo wygodne i nowy Scrambler już to posiada. Co jeszcze, korek wlewu paliwa zostaje w ręku, ale to pierdoły. No mówię mam ten twin jest mega fajny. Cena 52 tyś też dobrze skalkulowana. Cytuj Audi Sport Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 5 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2019 I faktycznie sam wchodzi na koło i kontrola trakcji go łagodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommo Opublikowano 5 Czerwca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2019 Tak kontrola trakcji nie pozwala ale działa łagodnie. Ja jej nie wyłączałem. Nie mój motocykl, za szybko na świrowanie. Cytuj Audi Sport Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tadeo Opublikowano 6 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2019 Przepiękna maszyna! Ja uwielbiam całą gamę Bonnevila, a ostatnio kumpel kupił T120 Black i tównież miałem przyjemność potestować. Odczucia mam dokładnie jak Tommo. Prowadzi się jak rower, świetnie hamuje i przyspiesza jak zły 😀 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi