Gość Opublikowano 15 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2020 On 5/14/2020 at 3:08 PM, Limo said: O panie, ładnie Cię owinęła wokół paluszka 😄 Jest ode mnie totalnie zalezna. Mi pomoze 8 miesiecy zycia po kawalersku, a jej zdobycie wiecej umiejetnosci i byc moze pewnosci siebie. 16 hours ago, kiler said: Przyjedź do Polski . Tutaj mimo że chyba dwa dni temu mieliśmy rekord zachorowań wszystko już odmrażają bo jest lepiej 😀 Za 22 miesiace jestem w Polsce. Rozmawiam juz z Polibuda w sprawie ewentualnego zatrudnienia. Narazie oszczedzam ile moge. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2020 W zaprzyjaznionym sklepie. Jestem szczesliwy, ze jestem otoczony zyczliwymi i sympatycznymi ludzmi. Doceniam kazdy dzien na emigracji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommo Opublikowano 12 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2020 Cieszymy się Twoim szczęściem. Cytuj Audi Sport Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezsek Opublikowano 12 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2020 To białych do środka nie wpuszczają? Cytuj Do czasu, kiedy skorzystałem z internetu, nie wiedziałem, że w kraju jest tylu idiotów. (by S. Lem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2020 (edytowane) On 6/12/2020 at 3:31 PM, Tommo said: Cieszymy się Twoim szczęściem. Tak jak pisalem wdalem sie tu w dyskusje z cala grupa, glownie zeby zrobic tzw "reality check". Po kilku latach na emigracji sie zapomina, dlaczego sie wyjechalo. Tu jest komfort. Ludzie sa zyczliwi, sympatyczni, nie bredza o fikcyjnym podziale na swoje PiS i PO. Tez maja problemy, ale przede wszystkim sa nauczeni szanowac innych ludzi i nie wypowiadac sie gdy nie maja nic do powiedzenia. Kontrast jest ogromny. No i komfort. Czuje sie szanowany i doceniany. Ludzie mi gratuluja miedzynarodowych nagrod. Gratulacje splywaja z Korei, Niemiec, Szwecji, Wielkiej Brytanii, Malezji ...tylko nie z Polski. Zawisc ich tam zzera. Czlowiek za granica zapomina, ze w Polsce wszystko jest trudne i niewiele sie da. Za granica czuje, ze zyje... i tylko smutno, ze wrocic nie wolno. Takze bledem byl przedwczesny wyjazd z UK zanim nie osiagnalem 5 letniego stazu wymaganego do obywatelstwa. Plan jest ; bede dzialac. On 6/13/2020 at 5:52 AM, cezsek said: To białych do środka nie wpuszczają? Nawet Ciebie by wpuscili ...w tym niezyczliwym, grubianskim i niesympatycznym sposobie rozumowania fundamentalna roznica. Ja w Polsce nie jestem u siebie. Nigdzie nie jestem u siebie. Teraz to najwazniejszy problem do rozwiazania dla mnie. Jest tu jeden Polak motocyklista oprocz mnie. Nie potrafi uszanowac lokalnych mieszkancow i zdradza swoja panne na prawo i lewo, bo "przeciez jest w Azji". Po kilku spotkaniach przestalismy sie przyjaznic. Poziom ...rynsztok. Tajska prostytutka potrafi sie lepiej zachowac w gosci. Czlowiek sie napracuje charytatywnie w schroniskach i osrodkach pomocy, zeby pozostawic dobre wrazenie, a potem przyjezdza taki wiesniak i wszystko w grzyby. Takie smutne prawde Edytowane 15 Czerwca 2020 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Staszek_s Opublikowano 15 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2020 Niby taki jesteś szczęśliwy a wracasz co chwila i smęcisz na forum jak pięcioletnie dziecko, któremu ciastko wpadło w kałużę i obwinia za to cały świat, tylko nie siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2020 (edytowane) 9 minutes ago, Staszek_s said: Niby taki jesteś szczęśliwy a wracasz co chwila i smęcisz na forum jak pięcioletnie dziecko, któremu ciastko wpadło w kałużę i obwinia za to cały świat, tylko nie siebie. ZADAM ostrzezenia dla Staszka_s za kolejny juz offtop i wycieczke personalna. Ja nie chce byc na tym forum i nie chce miec z takimi wrednymi ludzmi nic do czynienia. Za pozno dla was na szkole. Edytowane 15 Czerwca 2020 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Staszek_s Opublikowano 15 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2020 To czemu nie spadasz stąd w podskokach jak nie chcesz tu być? Jesteś trollem, w dodatku zakompleksionym. Dla mnie EOT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2020 (edytowane) Spojrz wlustro, podobnie jak jeszua i inni... piszecie o mnie zamiast na temat ...z nienawisci i malostkowej zazdrosci Zasmiecasz tylko tematy swoim jadem. Odejdz ode mnie... obiecales... slowa nie dotrzymales... napisz na temat chociaz raz! ...i nie EOT, bo motocykl jest nadal w Kota Kinabalu. Raz na kilka miesiecy pojawia sie tu ktos kto chce sie czegos dowiedziec, zamiast opluwac krajanow, ktorzy odniesli wiekszy sukces w zyciu. ... ale to jest syf. Czyli wlasnie lamanie zasad przy cichym przyzwoleniu wladz, jaka norma w Polsce, taka na forum. Polska pod lupa. Zaraz przyjdzie wladza i powie, ze to nie jej ulubiency lamia zasady tylko ja... piszac na temat. Usuniecie mnie wreszcie z tego forum to bedzie nobilitacja. ...i tylko szkoda tych jednostek, ktore w ogole opanowaly podstawy uczestniczenia w kulturalnej dyskusji. Odradzam pobyt na tym forum. Edytowane 15 Czerwca 2020 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiler Opublikowano 15 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2020 6 godzin temu, Piotr S napisał: Ludzie mi gratuluja miedzynarodowych nagrod. Gratulacje splywaja z Korei, Niemiec, Szwecji, Wielkiej Brytanii, Malezji ...tylko nie z Polski. ja jestem z Polski i gratuluje Ci ..... wiedzy że statek i okręt to to samo 😄 2 godziny temu, Piotr S napisał: Ja nie chce byc na tym forum i nie chce miec z takimi wrednymi ludzmi nic do czynienia. na to jest bardzo prosta rada - zapomnij ten adres i nie wchodź Tylko tyle aaaaa swoje minusy wsadź sobie w ............. buty 🙂 2 godziny temu, Piotr S napisał: zamiast opluwac krajanow, ktorzy odniesli wiekszy sukces w zyciu. ... Znaczy się ty to jesteś ten "krajan który odniósł sukces" ?? 🤣 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ks-rider Opublikowano 15 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2020 Panowie, powiem tak. Zasadydzialania forum sa ustalone w regulaminie. I mozena pisac, wypad z baru, wyjdz ni ie wracaj i temu podomusi bne. Tyle, ze nikt nie musisie do tykich prosb czy zadan dostosowac, bo demokracja jest ! Rownie dobrze mozna powiedziec, nie wchodzcie w temat i nie piszcie. Tyle odemnie. 🙂 Cytuj <p><a href="https://www.youtube.com/user/Koch1210/Videos">https://www.youtube.com/user/Koch1210/Videos</a></p> <p> </p> <p><a href="http://picasaweb.google.com/ksrider/">http://picasaweb.google.com/ksrider/</a>[/url]</p> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Staszek_s Opublikowano 15 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2020 Nikt tego nie kwestionuje Andrzeju i nie o to tu chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 17 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2020 (edytowane) On 6/15/2020 at 5:57 PM, jonaszko said: Co ty znowu bierzesz? Pewnie jakieś gówno, bo ci pamięć szwankuje już. Pisze o zdradzie tern, co chciał zdradzać swoją ze wszystkimi po kolei. Koreanki, Niemki, Francuski.Problem tylko w tym, że to nie ty ich nie chcesz, tylko ONE ciebie. Rzadziej tu wchodze bo szkoda moich nerwow. Czepiliscie sie mnie jak pchla psa. To sobie mowcie co chcecie. W miedzyczasie ja sie rozwijam. Wlasnie dostalem miedzynorodowa nagrode za swoje badania. Dostalem juz gratulacje z uniwersytetow z Niemiec, UK, Szwecji, a nawet z Korei. Z Polski oczywiscie nie, bo profesorowie tam pewnie mysla o mnie to co wy. ...wiec bye bye... Trzeba sie cieszyc zyciem, zapomniec o negatywnych emocjach i isc do przodu ...a reszta sie nie liczy. U nas dzisiaj deszczowo , ale bardzo przyjemnie. A jak u Was ? Kiler ...masz minusa za kolejny offtop. Przeczytaj nazwe tematu i wypowiadaj sie jak masz cos do powiedzenia. Pozdrawiam, jako tako. Jonaszko ...a Ty co o kobietach? Przeczytales Ty nazwe tematu ? Serio... inna planeta. Edytowane 17 Czerwca 2020 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommo Opublikowano 17 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2020 U mnie ładna pogoda, słoneczko... Piotruś a spróbuj choć raz zrobić wpis, ale taki nie prowokacyjny, zaczepliwy, tylko normalny, ciekawy dla odbiorcy. Zobaczymy czy wtedy wszyscy rzucą ci się do gardła. Cytuj Audi Sport Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiler Opublikowano 17 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2020 chyba się pochlastam bo forumowy oszołom dał mi minusa Trauma na całe życie 🙂 14 minut temu, jonaszko napisał: Ty chłopie naprawdę potrzebujesz psychologa. psychiatry bardziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi