Berger Opublikowano 16 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2019 Piękne wyścigi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 16 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2019 Potem nie oglądałem juz wyścigu, a spakowałem się i ruszyłem w podróż do Łomży... o wiele ciekawsze doznania niż oglądać resztę... Lorek specjalnie podłożył się taki plan był od początku - to dlatego, te dodatkowe chwytaki na zbiorniku paliwa, by mógł się odeprzeć i zeskoczyć szybko z motocykla łapiącego glebę i zabierającego ze sobą konkurencję... Chitry plan nie ma co 😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Croowab Opublikowano 16 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2019 Myślę, że Rins może namieszać w przyszłym sezonie jesli suzuki popracuje trochę nad mocą motocykla.. Cytuj Damian85: ,,Łapy mają być luźne i mają sobie "dyndać", tj. wisieć jak flaki.” Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 17 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2019 Ja to oglądałem też nizsze klasy, a tam sporo dużo ciekawych rzeczy się działo...oj szykuje się konkurencja do awansu do wyższej klasy....chłopaki są ostre i gryzą jak nie wiem co.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ks-rider Opublikowano 17 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2019 Po upadku Rossi'ego ogladalem tylko jednym okiem, bez jakiegokolwiek zainteresowania. 🙂 Cytuj <p><a href="https://www.youtube.com/user/Koch1210/Videos">https://www.youtube.com/user/Koch1210/Videos</a></p> <p> </p> <p><a href="http://picasaweb.google.com/ksrider/">http://picasaweb.google.com/ksrider/</a>[/url]</p> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 29 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2019 No i Assen... Chciałem sobie obejrzeć trochę na polsatsport, ale coś nie działa... buuuuu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Croowab Opublikowano 29 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2019 Plus taki, ze Lorek w tym wyscigu nikogo nie wyeliminuje😜 Cytuj Damian85: ,,Łapy mają być luźne i mają sobie "dyndać", tj. wisieć jak flaki.” Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 29 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2019 No i zadziałalo... heehhhee... Ooo...no to może byc ciekawie 😉 Nooo... te młodziaki ostro jeżdżą....kurza twarz... gęsie kopyto... Rins i P. Espargaro przechodzą do Q2, Rossi ogromna strata... Nowicjusz Quartararo pobił mistrzów zdobywając pole position... Ducati słabo... słabo.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 30 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2019 Cóż powiedzieć... szkoda mi Rinsa....ehhhhh... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baza Opublikowano 2 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2019 Taki sport.Ale wyścig znów piękny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 2 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2019 On 6/30/2019 at 10:21 PM, jannikiel said: Cóż powiedzieć... szkoda mi Rinsa....ehhhhh... E tam, popełnił błąd i nara. Szkoda to jest Francuza bo gdyby nie ta szima na każdym okrążeniu to powalczyłby o zwycięstwo. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bimbak Opublikowano 2 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2019 Mi się rzuciły w oczy spore różnice w zachowaniu na hamowaniu i na wejściu między motocyklem Rinsa a Mira. Mir miał zdecydowanie bardziej niespokojny motocykl jednak to Rins wyglebił Cytuj http://bikepics.com/members/chudy/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Croowab Opublikowano 6 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2019 Ma ktos namiar gdzie mozna obejzec powtorke z assen ?? Cytuj Damian85: ,,Łapy mają być luźne i mają sobie "dyndać", tj. wisieć jak flaki.” Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 6 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2019 Czort z Assen, jak jutro się ciekawie zapowiada ;-)... Ducati słabiutko.... uuuuuu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Berger Opublikowano 7 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2019 o 10 na ipla pierwszy wyścig E-motocykli , wczoraj oglądałem kwalifikacje -ciekawie to wygląda . Któryś z zawodników powiedział że musiał zmienić slidery bo mu dźwięk szorowania po asfalcie przeszkadzał . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi