karo9522 Opublikowano 6 Listopada 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2018 Więc jak mi radzicie, czy warto kupić te chińskie owiewki, nie chciał bym utopić pieniędzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rambi Opublikowano 6 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2018 (edytowane) To w jaki skuteczny oraz bezpieczny sposób można taki zabieg przeprowadzić ?A po co w ogole chcesz plukac silnik. Wymieniaj olej regularnie a sam sie wyplucze.A jezeli chcesz miec silnik idealnie czysty wmieniaj 2 razy czesciej.Nawet na profesjonalnie przygotowanych plukankach jest napis ze nie nadaja sie do silnikow ze sprzeglem pracujacym w oleju. Edytowane 6 Listopada 2018 przez rambi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emil1005 Opublikowano 6 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2018 Więc jak mi radzicie, czy warto kupić te chińskie owiewki, nie chciał bym utopić pieniędzy.za 2500 na allegro masz oryginalny komplet wiec po co sie bawic w chinole. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubuś50/125 Opublikowano 6 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2018 Więc jak mi radzicie, czy warto kupić te chińskie owiewki, nie chciał bym utopić pieniędzy.A nie lepiej pospawać i pomalować plastiki? Albo pospawać i jakas okleine walnac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karo9522 Opublikowano 7 Listopada 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2018 Jednak wezmę te z allegro za 2,5 tyś zł. A co odnośnie klocków hamulcowych co możecie polecić do 800 zł za parę Oraz przewody hamulcowe do 300 zł za parę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiler Opublikowano 7 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2018 (edytowane) A co odnośnie klocków hamulcowych co możecie polecić do 800 zł za parę Oraz przewody hamulcowe do 300 zł za parę niereformowalny człowiek Edytowane 7 Listopada 2018 przez kiler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bimbak Opublikowano 8 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2018 Wszystko już jest na tym forum. Wersja posta dla niepelnosprawnych:Na drogę najlepsze klocki to zlote nissiny, a przewody w oplocie stalowym hel są super. Miałem na każdym swoim motocyklu. Cytuj http://bikepics.com/members/chudy/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 8 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2018 Tylko nie kupuj carbonowych tylko dlatego że najdroższe :rolleyes: Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filipr Opublikowano 8 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2018 Dokładnie. OEM najlepszy Pozdr.F. Cytuj https://www.facebook.com/EASRacingTeam/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karo9522 Opublikowano 8 Listopada 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2018 A klamki oraz manetki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 8 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2018 A jakie są najdroższe na allegro? Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiler Opublikowano 8 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2018 ja myślę że takie z różowymi wstążkami i takimi tez pomponikami będą najdroższe a zatem na bank najlepsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bimbak Opublikowano 9 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2018 Kumpel ma w sc59 gilles tooling. Bardzo ładne :) Cytuj http://bikepics.com/members/chudy/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 9 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2018 Barracuda też całkiem drogo wychodzą :) Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filipr Opublikowano 9 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2018 Klamki weź sobie Womet-tech, manetki Domino Pozdr.F. Cytuj https://www.facebook.com/EASRacingTeam/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi