Natalia Cattiva Opublikowano 23 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2018 Może bym i dowiózł, w przypływie dobrego serca, w końcu na Bemowo daleko nie mam, ale kurcze skończył mi się kolorowy tusz w drukarce :(Ale to jest Bemowo Piskie - moze jakies partyjne.. - Ty lepiej naruchaj ten kolorowy tusz, bo nigdy nie wiesz kiedy sie najdzie potrzeba!! Cytuj Non è forte chi non cade mai, ma chi cade e si rialza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 23 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2018 Aa, jak władza to lepij nie drażnić. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiciu_r Opublikowano 23 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2018 (edytowane) Spoko Ladies och (szwedzki, byłem parę lat :) ) Gentlemans, dajcie czas, niech się chłop z ciężkim forumowym dowcipem otrzaska. Maszynę ma fajną, a i schemat uważam niczego sobie jest. LwG wszystkim Edytowane 23 Października 2018 przez wiciu_r Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natalia Cattiva Opublikowano 23 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2018 Spoko Ladies och (szwedzki, byłem parę lat :) ) Gentlemans, dajcie czas, niech się chłop z ciężkim forumowym dowcipem otrzaska. Maszynę ma fajną, a i schemat uważam niczego sobie jest. LwG wszystkimTam zaraz ciezkie zarty. Demonizujesz :) Cytuj Non è forte chi non cade mai, ma chi cade e si rialza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiciu_r Opublikowano 23 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2018 (edytowane) dajcie mi lepiej szybką poradę w tym temacie http://forum.motocyklistow.pl/index.php/topic/184600-szybka-porada/ Opel Szpot w Swarzędzu likwiduje ponoć stoisko Rometa i kumpel się napalił Edytowane 23 Października 2018 przez wiciu_r Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi