widz Opublikowano 19 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2018 (edytowane) Witam,jako, że pod naporem obowiązków, moj dotychczasowy partner zmuszony był odpuścić motocyklowe hobby, poszukuję kolegów i koleżanek z Krakowa zachodniego (~Balice) i okolic do jedno[/wielo] dniowych wycieczek na południu Polski. Unikam asfaltu, więc albo dojazd przez krzaki, albo pakujemy pojazdy do mojego VW transportera i je wywozimy.Enduro, które uprawiam jest niewyścigowe i w miarę możliwości kulturalne, czyli pewnie głownie soft-enduro, ale bez unikania trudniejszych fragmentów.Proponowany profil wyjazdów sprawdziłem i sprawdza się mając do wykorzystania tylko weekendy, ale docelowo chciałbym wybrać się gdzieś dalej (Rumunia, Ukraina), natomiast samemu nie wydaje mi się to zbyt bezpieczne, poza tym we dwójkę jest po prostu zabawniej : p *okazyjne wyjazdy w tygodniu też są niewykluczone. Mam nadzieję, że uda się wykorzystać resztki tegorocznej, ładnej pogody. Pozdrawiam Edytowane 19 Września 2018 przez widz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 19 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2018 Fajna sprawa szkoda że mam tak daleko. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natalia Cattiva Opublikowano 1 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2018 Szkoda ze gina posty.. Cytuj Non è forte chi non cade mai, ma chi cade e si rialza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JERZYK-NYC Opublikowano 1 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2018 Wlasnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
widz Opublikowano 16 Października 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Października 2018 Podleję temat zdjęciami na zanętę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ladi0017 Opublikowano 20 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2023 Witam, czy jeszcze aktualne wypady na moto? Jestem z Kryspinowa i od niedawna ma EXC 450, zaliczyłem pierwsze szkolenie i szukam kogoś z okolic na wypady. Mój pesel już daje trochę znać o sobie więc jazda bardziej rekreacyjna ale może dam radę. Pozdrawiam Adrian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi