Bennywigry Opublikowano 11 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2018 Witam. Mam Honde cbr 600 f4 2001r.Mam problem ze ssaniem, a dokladniej. Okolo 2 miesiecy temu nagle ssanie mi przestalo dzialac poprawnie. Odpalam i jak dam ssanie do polowy tylko to dziala ale jak chcem dac wiecej albo do oporu to od razu go dusi. Dzisiaj sciagnelem bak,obudowe filtra powietrza zeby zobaczyc czy cos tam moze z linka nie tak. Ale wszystko na swoim miejscu, linka na miejscu. Wszystko sie otwiera i zamyka tak jak powinno. Mysle ze cos sie pewnie musialo rozlegulowac poprostu, ale co i gdzie ? :blink:Z gory dzieki za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pamoz Opublikowano 11 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2018 (edytowane) Prawdopodobnie nic się nie zepsuło,tak ma być.Jak temperatura otoczenia jest wysoka ssanie podciąga się do połowy albo wcale.Patrz" user manual" Edytowane 11 Lipca 2018 przez pamoz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bennywigry Opublikowano 11 Lipca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2018 hmm ok, nie wiedzialem o tym ze normalne moze byc. user manual ? o co chodzi ?Myslalem jeszcze ze moze cos byc z powietrzem, ze jak dam ssanie do oporu to sie dusi. Moze powietrza za malo ma i dlatego go dusi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 11 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2018 Tak dokładnie, zalewa go. Nie otwieraj ssania do końca i będzie git. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bennywigry Opublikowano 11 Lipca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2018 Ale czy to normalne ze do konca nie mozna dac ssania jak cieplej jest ? nie chce mi sie wierzyc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bimbak Opublikowano 12 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2018 Tak normalne. Ssanie nie działa na zasadzie włącz/wyłącz. Ustawiasz tyle ile potrzebujesz żeby odpalił i dobrze pracował. A zależności jakie na to wpływają to już osobny temat. Cytuj http://bikepics.com/members/chudy/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bennywigry Opublikowano 12 Lipca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2018 ok. dzieki za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi