Administrator Dominik Szymański Opublikowano 9 Stycznia 2003 Administrator Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2003 Wszystkich zainteresowanych kupnem Tomahawka pragnę nieco ostudzić - to dopiero faza koncepcyjna :D :D :D :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BORSUKLES Opublikowano 9 Stycznia 2003 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2003 Dla mnie to przesada........Ciekawe gdzie bedziemy np. 500 km/h śmigać 8O Nie wiem może komuś sie podoba, Ja gdybym miał wybierać wybrałbym komarka.....oczywiście plus dopłata :D :lol: :lol: :lol: PoZdRaWiAm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vx800 Opublikowano 9 Stycznia 2003 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2003 A ja bym wolał takie cudo od 666 Boss Hossów. Wygląda toto jak z filmu SF, ale buta musi mieć .. 8O , dobrze że ma opony motocyklowe, bo .. może da się pochylić w zakręcie.Nie rozumiem tylko czemu należy do kategorii concept cars :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość grzesiek Opublikowano 9 Stycznia 2003 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2003 Zastanawiam sie co dzieje sie z motocyklista jadacym 500 km/h mnie sie wydaje ze ped powietrza bylby zbyt duzy zeby mozna bylo to prowadzic i to jeszcze ten motor nie mam zadnej oslony.Ciekawe jak z tym jest.Jak ktos wie to niech powie. 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość grzesiek Opublikowano 9 Stycznia 2003 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2003 Aha jeszcze jedno ten motor jest po prostu piekny.Chcialbym kiedys takim motocyklem dojezdzac do pracy :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sidewinder Opublikowano 23 Stycznia 2003 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2003 Zastanawiam sie co dzieje sie z motocyklista jadacym 500 km/h Pewnie dlatego ma taką dziwną pozycję - żeby trzymać się kierownicy jak bedzie go zwiewało. Pewnie podaczas takiej prędkości bedzie zachowywać się jak chorągiewka na wietrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noise of death Opublikowano 23 Stycznia 2003 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2003 chu**owy jak nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sidewinder Opublikowano 23 Stycznia 2003 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2003 Takie wynalazki mają przysporzyć prestiżu firmie i jego konstruktorom , bo dla ludzi to one nie są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mar3cki Opublikowano 28 Stycznia 2003 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2003 Ciekawe jakie „to” ma własności jezdne, jak się to prowadzi po zakrętachciekaw jestem jak sie tym w zakret polozyc :?: na tych podwojnych kolach to chyba srednio sie bedzie skladal 8O w sumie to wolabym komara bo przynajmniej nie ciagneloby mnie do odkrecenia manetki :) choc moze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 29 Stycznia 2003 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2003 O CIUUULLL!!!! 8O JECHAL KTOS WALCEM 500 NA GODZINE??? SWIAT SIE KONCZY... I KAWAL O: "panie wladzo!! to byl moment" juz nie bedzie smieszny... jak ktos nie zna to napisze:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 29 Stycznia 2003 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2003 w sumie to wolabym komara bo przynajmniej nie ciagneloby mnie do odkrecenia manetki :) choc moze... Chlopie zapomniales chyba ze jazda na komarze to caly czas rolka do oporu 8) bo inaczej buuuu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mar3cki Opublikowano 31 Stycznia 2003 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2003 heheheh PGR masz racje ale w komarku jak nie odkrecisz to nie pojezdzisz a w Tomahawku jak odkrecisz to mozesz juz nie pojezdzic... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 31 Stycznia 2003 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2003 Chlopie z takimi heblami to w miejscu stajesz... musze sam sobie takie zalozyc...A do komara tez by stykly 8) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mac Opublikowano 31 Stycznia 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2003 Jak komus nie wystarczy to zawsze sobie moze zamontowac fajna turbinke albo podtlenek...khiehie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boruta Opublikowano 1 Lutego 2003 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2003 WOW ale czad!!!!!!!!!!! :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi