Gość Marcingda Opublikowano 14 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2018 (edytowane) Witam Wszystkich. W ujawnił się w moim moto problem. Po jeździe na torze, bardzo ciasne zakręty, praktycznie ciągle w dużym pochyleniu silnik zaczął przerwać, strzelać w tłumik, miałem wrażenie że momentami nie chodzi na dwa cylindry. Po kilku minutach problem zanikł aby znowu się pojawić po jakiś 2h. Po wyjechaniu z toru po jakiś 1km silnik zaczął normalnie pracować, w drodze do domu droga szybkiego ruchu zrobiłem 30km i silnik pracuje idealnie. Proszę o poradę co może być powodem takiego zachowania silnika. Edytowane 15 Maja 2018 przez Marcingda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Marcingda Opublikowano 15 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2018 (edytowane) sprawdziłem czy w zbiorniku nie ma zanieczyszczeń- jest czysto Edytowane 15 Maja 2018 przez Marcingda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kudlaty_bytom Opublikowano 17 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2018 Wygląda, jakby nie dostawał paliwa. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 29 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2018 Też mam takie skojarzenie że pompa paliwa może nie wyrabiać w warunkach torowych. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommo Opublikowano 29 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2018 Sprawdź czy przy pełnym zbiorniku sytuacja się powtarza. Cytuj Audi Sport Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Marcingda Opublikowano 29 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2018 Dzięki za opinie, w czwartek wybieram się na tor, jest stacja benzynowa blisko toru więc zatankuję pod korek i zobaczę co będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Marcingda Opublikowano 1 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2018 Dzięki za opinie, w czwartek wybieram się na tor, jest stacja benzynowa blisko toru więc zatankuję pod korek i zobaczę co będzie tym razem przy pełnym baku było wszystko OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kudlaty_bytom Opublikowano 16 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2018 A gdzie kolano? Też bym się wybrał na tor. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi