crazybiker_ Opublikowano 8 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2018 Witam , mam problem z iskrą w Aprilli RSV4 . Motocykl nie ma iskry na żadnym cylindrze . Co mogłem to posprawdzałem świece, czujnik wału , cewki wszystko sprawne . Brak zasilania 12V na cewki w momencie kręcenia rozrusznikiem . Napięcie 12V pojawia sie tylko w momencie kiedy przekręca się kluczyk w stacyjce i ruszają zegary . Sam już tego nie jestem w stanie bardziej wnikliwie sprawdzić . Czy ktoś może coś podpowiedzieć lub może zna elektryka z woj. śląskiego który mógłby mi pomóc ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 8 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2018 Może czujnik kosy? Próbowałeś kręcić ze złożoną? Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crazybiker_ Opublikowano 8 Maja 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2018 juz to sprawdzalem , bez zmian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asmodan Opublikowano 9 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2018 A jak wygląda test cewek jak się go odpali z kompa?? Skacze iskra czy głucho. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 10 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2018 A pompa paliwa działa ? A podpięte pod komp serwisowy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monter_ Opublikowano 10 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2018 A alarm lub immo montowane to ma? Cytuj lewa noga: http://forum.motocyk...__1#entry782383 prawa noga: http://forum.motocyk...__fromsearch__1...i tak wszyscy umrzemy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crazybiker_ Opublikowano 19 Maja 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2018 A jak wygląda test cewek jak się go odpali z kompa?? Skacze iskra czy głucho. Nie wiem o jakim tescie mówisz . Jedyny komp pod jaki podpinalem, to moj laptop z programem Guzzidiag . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi