patrykk2231 Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2018 (edytowane) witam ;]W posiadaniu mam gsxr-a 600 97r. Od niedawna zaczęły się z nim problemy po odebraniu go od mechanika (robiony rozrząd nowe świece synchro i czyszczenie gaznikow z tych ważniejszych rzeczy).Moto zaczęło przerywać, chodzić na 2/3 gary czasem załączyło się na 4 po czym znów 2/3.Wykręciłem świece na kazdej iskra jest super to je jeszcze przeczyściłem i nagle moto chodzi super po czym po 2 dniach znów to samo 2/3 gary i do tego problemy z odpalaniem na ciepłym silniku (tak wcześniej tez byłten problem), jakby bateria nagle się rozładowała tzn moto praktycznie wcale nie chce kręcic a dodam że na zimnym silniku pali super od szczała ;]Ogarniacie moze przez co moze sie tak dziać? Edytowane 16 Kwietnia 2018 przez patrykk2231 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Wygląda jakby Ci tą świecę zalewało. Ale ogólnie to wracaj do mechaniora z reklamacją i niech poprawia jak wziął pieniądze. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Napisz mi na PW skąd jest ten mechanik, bo może go znam :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patrykk2231 Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2018 No właśnie świece były troche brudne, a wiecie moze przez co moze sie tak dziać?Wygląda jakby Ci tą świecę zalewało. Ale ogólnie to wracaj do mechaniora z reklamacją i niech poprawia jak wziął pieniądze.Znaczy do mechanika nic nie mam bo zrobil co mial zrobic i wszytsko z tym jest super tylko teraz znow sie pojawil inny problem ktorego wczesniej nie bylo i go nie wyłapał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Za bogata mieszanka. Jaki kolor ma porcelanka na tej świecy? Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Zdjecie swiec ( porcelanek ) wykreconych gdy zacyna przerywac jest potrzebne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patrykk2231 Opublikowano 17 Kwietnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2018 (edytowane) tak wygladają ;] Edytowane 18 Kwietnia 2018 przez patrykk2231 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi