artekkol Opublikowano 14 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2018 Witam wszystkich jestem nowy mam problem kupiłem hondę hornet 600 2003 rok dziś rano odpaliłem motor wszystko ok ale zauważyłem że coś cieknie zgasiłem i stwierdziłem ze to paliwo szukam wycieku i zauważyłem że z kolektora wydechowego między cylindrem a kolektorem leci paliwo,zalewa pierwszy cylinder.Prosze o jakieś pomysły co może być przyczyną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 14 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2018 Kolektor jest mocowany do głowicy, po pierwsze sprawdzić świece, może jedna padła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artekkol Opublikowano 14 Kwietnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2018 Sprawdzałem świece są ok za duża ilość paliwa w cylindrze z pierwszego z reszty tylko mgiełka wylatuję. Wiem kolektor jest mocowany do głowicy i z.pod uszczelki na pierwszym cylindrze leci paliwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kudlaty_bytom Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Jeszcze nigdy nie widziałem, żeby paliwo leciało z kolektora wydechowego. W dodatku z uszczelki między głowicą a kolektorem.Czy to jakaś przypadłość Horneta? _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2018 To jest przypadlosc nietrzymajacego zaworka paliwowego tego gaznika.Motocykl ma 15 lat i nakwyrazniej wymaga troche TLC. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi