Kazi62 Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Witam Wszystkich na forum .Jestem nowy tutaj i prosiłbym o poradęZakupiłem VS 600 i zauważyłem ,że z wężyka pod siedzeniem wypływa mi paliwo. Nie wiem dlaczego i gdzie ewentualnie ma być podłączony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiciu_r Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Tak sobie strzelę bo modelu nie znam:-rurka spustowa paliwa z gaźnika i niedokręcona śrubka -zawieszony zaworek iglicowy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazi62 Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2018 To jest Suzuki Intruder VS 600 i ta rurka przewód paliwa zamocowany jest do gumowego przyłącza ,chyba od filtru powietrza. Sorry ale jeszcze nie zgłębiłem tajników mechaniki i dlatego pytam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2018 poszukaj serwisówki i zidentyfikujesz na obrazkachjsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazi62 Opublikowano 10 Kwietnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2018 Już wiem to jest przelew z drugiego gaźnika i z tego co mi mówiono to Suzi długo stała i paliwa było cały czas na rezerwie .Ja zatankowałem do pełna i otworzyłem kranik na ON to prawdopodobnie jakiś paproch wleciał i nie zamyka dokładnie i powiedziano mi ,że jak pojeżdżę to powinno być ok.Dzięki serdeczne za porady pojeździmy to zobaczymy. Myślę ,że temat można zamknąć. Pozdrawiam Wszystkich forumowiczów i LWG. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 10 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2018 Niekoniecznie musi sie to tak szczesliwie zakonczyc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi