muzyk Opublikowano 19 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2004 słuchajcie bo ja jestem juz w sobote w kraku musze jechac do szanownego m16 - bo ma gościa który ma ciuchy super jade oblukam może coś zakupie z BORSUKIEM naszym nie mam kontaktu i dlatego pytam was KRAKOWIANIE jakiś nocleg gdzie dobrze i w miare tanio nie musi byc 5cio gwiazdkowy HOTEL do jutra tj. PT wieczór musze miec bo o 3 rano od siebie z RAdomia wyjeżdżam do KRAKOWA bo mam akurat w jedną mańke tarnsport pozdro. ŚWIR Jeżeli Cię satysfakcjonuje to u mnie możesz się przespać na materacu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swiruradom Opublikowano 19 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2004 kurde wszystko SNIEG POJEBAL plany miał mój ojciec jechać po towar do RABKi w sobote miałem z nim jechac do krk wiec juz 25 zeta z głowy ale NIE JEDZIE ze względu na pogode BONASI SUPER DROGOWCY jak zwykle nie przygotowani jedzie w PN a w pn ja mam MATURE PRÓBNĄ Z POLAKA i nie opłaca mi sie drzec I chyba będe musial dać sobie spokój z tym ;) bo wiecie m16 tzn jego kolega ma super ciuchy na moto skóry i GORE_TEXy w b.przytępnej cenie i chciałem skorzystac z tego ze ojciec jedzie i wtedy bym mnie to wynioslo b.nieduzo ;) jeszcze sie zastanowie ale nie UŚMIECHA misie gnać tyle ;) puki co dzięki zastanowie sie jeszcze MUZYK bedziemy w kontakcie ;) pozdro. ŚWIR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qler Opublikowano 19 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2004 no ladnie, snieg + zawierucha a w niedziele bazar :| bedzie sie trzeba ubrac jak eskimos i w jakies plyny grzejace zaopatrzyc ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rozio Opublikowano 19 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2004 Płyny grzejne jak najbardziej wskazane ;) wkońcu o zdrówko trzeba dbać :twisted:Dobrze, że miejsce zadaszone i nieco osłonięte od wiatru jest ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeterS Opublikowano 20 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2004 jakies plyny grzejace Płyny grzejne jak najbardziej wskazane wkońcu o zdrówko trzeba dbać Borygo może być :?: :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muzyk Opublikowano 20 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2004 Borygo może być ważne żeby sponiewierało ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukazzz Opublikowano 20 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2004 Borygo może być ważne żeby sponiewierało ;) hahaha :lol: Dobre :mrgreen: ;) A ja mam nadzieje ze znajde gdzies na bajzlu podnozek do NSRy, bo jak nie... to bede zły :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaroslav Opublikowano 20 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2004 Borygo może być ważne żeby sponiewierało ;) a ja myślałem, że duch w narodzie ginie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziggy Opublikowano 20 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2004 Postaram sie was odwiedzic jak tylko skoncze prace ;)Pewnie bedzie to kolo 12-13. Do zobaczyska ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PAWLOO Opublikowano 21 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2004 Odwiedze was jakos kolo 12. O ile mi silnik od Jawy podejdzie do sanek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qler Opublikowano 21 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2004 ja wrocilem juz ;)podobalo mi sie :mrgreen: chociaz bylo mniej wszystkiego niz ostatnio, ale w sumie interesow zrbilem wiecej i chyba stanowisko nr. 12 tez ;) zrobilem fote calosci, wrzuce ja pozniej ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 21 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2004 BYŁY przednie lampy do GSX 600F?(jajo) Ktoś sie zapytał?ma jakieś namiary dla mnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 21 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2004 BYŁY przednie lampy do GSX 600F? ja nie widziałem, a dość poważnie sie rozglądałem.było zimno strasznie, jeszcze ten śnieg padający...i tak sioe zastanawiam czy bieganie dookoła przyczepy chociaż troche rozgrzewało :lol: ps. rozio gratulacji nowej ;) maszyny:P ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Performer Opublikowano 21 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2004 Byłem , zobaczyłem , zmarzłem i pomimo 6 złotowej opłaty nieżałuje , w każdym razie jest nadzieja na przyszły rozwój imprezki :mrgreen: ps. to dobrze ,że pod nosem jest taki bazarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agulka Opublikowano 21 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2004 Witam.Byłam na bajzelku na stanowisku 12:).Było mniej stanowisk niz poprzednio ale mysle ze to pogoda niektórych odstraszyla.Trochę się zmarzło ale się dogrzewaliśmy:).Mam nadzieje ze w kwietniu bedzie lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi