Mazda82 Opublikowano 17 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2004 Hej!!! pamietajcie o mnie ;) ja musze zaladowac przyczepe tym czego nie sprzedamy i zawiezc do domu, rozladowac, zjesc cosik i dopiero przyjemnosc we free. Wiec pamietajcie o 2 miejscach przy stoliku :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rozio Opublikowano 17 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2004 Kto tym razem stawia flaszeczkę? No tym razem to najbardziej zainteresowani bajzlem, czyli handlujący na 12 cosik kupią, w końcu zimno już jest, trza sie rozgrzać ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
franka Opublikowano 18 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2004 No tym razem to najbardziej zainteresowani bajzlem, czyli handlujący na 12 cosik kupią, w końcu zimno już jest, trza sie rozgrzać Tylko nie spijcie mi chłopa za bardzo, żebym nie musiała po niego jechać. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dragon Opublikowano 18 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2004 da se rade jak nie da rady wrócić to sie cos wymyśli albo sie mu załtwi transport!!! ;) ;) Matek :kto tym razem jedzie??? wechikułem ;) :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
franka Opublikowano 18 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2004 da se rade jak nie da rady wrócić to sie cos wymyśli albo sie mu załtwi transport!!! Albo przyjadę z nim - tak będzie prościej ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dragon Opublikowano 18 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2004 pewnie to wtedy myślisz że będzie sie kotrolował?hihihi żartuje oczywiścieim nas więcej tym lepiej mi sie wydaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PAWLOO Opublikowano 18 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2004 He Witam!!! Na motobazerze bedzie trzeba się pojawić. Choć moge być nie w formie po sobocie. Na imprezke zawsze jestem chetny i jak najbardzie sie pisze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeterS Opublikowano 18 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2004 Też powinienem się zjawić pod 12. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszczu Opublikowano 18 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2004 Ja sie (w)stawie , a o której i gdzie to pewnie z lukazzzem sie dogadam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paho Opublikowano 18 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2004 No kurde swierzy jestemale sie tam pokaże w kraku...w popijawie wam przeszkadzał niebęde bo bede smigał za rzeczami z 175:D.....wsk oczywiscie...myślicie lludziska że coś będzie do kupienia?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swiruradom Opublikowano 18 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2004 słuchajcie bo ja jestem juz w sobote w kraku musze jechac do szanownego m16 - bo ma gościa który ma ciuchy super ;) jade oblukam może coś zakupie ;) z BORSUKIEM naszym nie mam kontaktu i dlatego pytam was KRAKOWIANIE jakiś nocleg gdzie dobrze i w miare tanio ;) nie musi byc 5cio gwiazdkowy HOTEL do jutra tj. PT wieczór musze miec bo o 3 rano od siebie z RAdomia wyjeżdżam do KRAKOWA bo mam akurat w jedną mańke tarnsport ;) pozdro. ŚWIR ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CosmoSquig Opublikowano 18 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2004 Do jakiej kwoty ten nocleg? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaczes Opublikowano 18 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2004 Wpadam i ja o ile koledzy zdaza ogarnac moto po powrocie ze szwajcu ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rozio Opublikowano 18 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2004 No kurde swierzy jestemale sie tam pokaże w kraku...w popijawie wam przeszkadzał niebęde bo bede smigał za rzeczami z 175:D.....wsk oczywiscie...myślicie lludziska że coś będzie do kupienia?? Pewnie że będzie, mam prawie całą 175 w częściach łącznie z dokumentami do sprzedania, na 12 napewno znajdziesz większość rzeczy :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukazzz Opublikowano 19 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2004 No kurde swierzy jestemale sie tam pokaże w kraku...w popijawie wam przeszkadzał niebęde bo bede smigał za rzeczami z 175:D.....wsk oczywiscie...myślicie lludziska że coś będzie do kupienia?? Pewnie że będzie, mam prawie całą 175 w częściach łącznie z dokumentami do sprzedania, na 12 napewno znajdziesz większość rzeczy :mrgreen: ...przecie to szanujaca sie firma ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi