piotreh Opublikowano 4 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2018 Witam. Mam problem moja RM nie pali na zimnym silniku np po nocy lub nawet wystarczy 3 godz po jezdzeniu i juz nie dam rady jej odpalic... Ale jak jej wleje troche paliwa do cylindra przez swiece to zapali na strzał i pózniej tez pali bez problemu... Świeca założona nowa ngk iskra jest kompresja tez dobra gaznik czyszczony ale nie był tak rozbierany w mak... juz nie mam pojecia co jej jest prosze o konkretną pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 4 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2018 wygląda że ssanie nie działa albo go nie używasz :D Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreh Opublikowano 5 Marca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2018 Oczywiście że używam ale może nie działa wystarczająco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiciu_r Opublikowano 8 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2018 (edytowane) Skamieniała i nieszczelna uszczelka komory pływakowej gaźnika? Edytowane 8 Marca 2018 przez wiciu_r Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 9 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2018 Jeśli świeca jest sucha to paliwo nie dochodzi. Czyli masz gaźnik do roboty. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi