Wertyder Opublikowano 1 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2018 Nie nawracanie tylko uświadomienie.Ale kogo chcesz "uświadamiać? Komu nieść tę dobrą nowinę ;)? Kolega sprecyzował czego chce i tyle.A co do reszty to ....nie wprowadzaj ludzi w błąd, bo Romet i BMW nie są porównywalne w żadnym stopniu. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiciu_r Opublikowano 2 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2018 (edytowane) Romet i BMW nie są porównywalne w żadnym stopniu Faktycznie. Chciałem kupić jako 4 moto BMW F650, zalogowałem się na "odpowiednim" forum i dowiedziałem się, że jako posiadacz Yamahy jestem właścicielem "podmarki". No sorry, ale marka ze śmigiełkiem w logo skupia jakiś zdołowańców? Mam nadzieję, że to tylko jednostkowe zachowania. Edytowane 2 Lutego 2018 przez wiciu_r Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klas500 Opublikowano 2 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2018 Faktycznie. Chciałem kupić jako 4 moto BMW F650, zalogowałem się na "odpowiednim" forum i dowiedziałem się, że jako posiadacz Yamahy jestem właścicielem "podmarki". No sorry, ale marka ze śmigiełkiem w logo skupia jakiś zdołowańców? Mam nadzieję, że to tylko jednostkowe zachowania.obawiam się że jednostkowe są w tym przypadku w miarę normalne zachowania :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wertyder Opublikowano 3 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2018 Faktycznie. Chciałem kupić jako 4 moto BMW F650, zalogowałem się na "odpowiednim" forum i dowiedziałem się, że jako posiadacz Yamahy jestem właścicielem "podmarki". No sorry, ale marka ze śmigiełkiem w logo skupia jakiś zdołowańców? Mam nadzieję, że to tylko jednostkowe zachowania.No ta "podmarka" jest numerem jeden w niektórych rankingach niezawodności także ten..... ;).A po za tym Ty się przejmujesz takimi bzdurami? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiciu_r Opublikowano 3 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2018 Na drodze pierwszy łapę podnoszę bez względu na to kto czym jedzie. Ale nie rozumiem, dlaczego marka moto określa dla innych człowieka. Za 21 letnią Yamahe TDM 4TX w stanie idealnym dałem 5700zł. Za nowego Rometa ADV 125 w salonie dałem 5500zł. Częściej jeżdżę Rometem bo lubię teren, Yamaha jest na trasy, a na miasto Scarabeo. I zgadnij czym muszę jechać, aby ktoś mi w odpowiedzi podniósł LwG??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wertyder Opublikowano 3 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2018 Pisałem Ci już wyżej? Daj sobie spokój. To w Tobie siedzi kto czym jeździ, jak się tego pozbędziesz to będzie Ci to latało u dooopy czy ktoś macha czy nie ;). Uwierz, sprawdzone :). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi