Starkey Opublikowano 25 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2017 Witam.Chciałbym się poradzić osób z większym doświadczeniem, które miały już okazję jeździć na gsx 650f ;) . W tym roku pod koniec sezonu zrobiłem prawko A2 i planuje zakup pierwszego motocykla. Najbardziej odpowiada mi typ sportowo-turystyczny, a z przeglądanych modeli zarowno z wyglądu jak i po zapoznaniu się z danymi technicznymi i ogolnymi opiniami wpadł mi w oko gsx 650f. Wiem, że ma zbyt duża moc na moją kategorie, dlatego planowalbym zalozyc na niego blokadę, a po zrobieniu kategorii A ją zdjąć. Czy gsx 650f sprawdziłby się jako motocykl dla początkującego? (Jeśli nie, to dlaczego?) Jakie są wady tego motocykla? Proszę o porady, zapraszam do konwersacji :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quanti86 Opublikowano 26 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2017 Przede wszystkim strasznie ciężki kloc.Niby się da, ale gorzej się uczyć + duuużo zapłacisz za blokadę - papiery, rzeczoznawca, montaż itd.Bierz coś na twoją kategorię, pojeździsz, zrobisz pełne A, sprzedasz stary motocykl i pomyślisz nad innym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magik Opublikowano 11 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2018 bez problemu ogarniesz tą moc i pojemność jeśli masz troszkę rozumu, wszystko jest dla ludzi. Nie jest to R1 czy inny gix żeby Cie wyrwało znad siedzenia. Ale wiadomo wszystko w ramach zdrowego rozsądku.Sam kupiłem na 1wszy sprzęt GS500 i po 1mies go sprzedałem przesiadając się na bandita 600 i było akurat. Cytuj Pozdrowienia z Kołobrzegu, europejskie miasto, ceny niemieckie pogoda angielska :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filipr Opublikowano 12 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2018 Sprzęt jest do ogarnięcia dla początkującego również. Ma jednak wystarczającą moc żeby zrobić wrażenie. Faktycznie sprzęt jest dość ciężki, bo to w zasadzie bandit w innej skórze. Jeśli nie chcesz płacić za zblokowanie szukaj już zablokowanego albo czegoś podobnego. Pozdr.F. Cytuj https://www.facebook.com/EASRacingTeam/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiler Opublikowano 12 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2018 (edytowane) jesli chodzi o bokady i toją kategorię prawa jazdy to wiele ci nie powiemale jeśli chodzi o łatwość prowadzenia - jest idealny dla początkującegofakt że ciężar ciut większy niz konkurencja ale bez przesady - nie jest to jakoś mocno odczuwalnewygląd - wg mnie w tej klasie moto super ale to kwestia gustu , moim zdaniem tylko fabryczny wydech TROCHĘ przesadzony :biggrin:silnik fajny i trwały , nie narowisty ale też ma czym jechać czyli super na początekmoim zdaniem bardzo dobry wybór na początekna Twoim miejscu obejrzałbym jeszcze nową (tzn chyba roczniki od 2010 czy coś koło tego ) dywersje w owiewkach (występuje w pełnej owiewce i w półowiewce moim zdanie ta w pełnej też bardzo fajnie wygląda Edytowane 12 Stycznia 2018 przez kiler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi