Gość Anonymous Opublikowano 19 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2004 Ja wrocilem dzis w poludnie,leb mi napie...... ale bylo zajebiscie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 19 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2004 Czolem! Tez bylem, tez wrocilem ;).Tu dzieki za wyciagniecie mnie tam dla Mariana!!Zaluje, ze nie doczekalem do striptizu, bo w przeciwienstwie do Mariana jeszcze sie nie naogladalem :buttrock:.Fakt, z Etka bylo troche jajek, ale jak ich moglo nie byc, skoro prowadnica przepustnicy sie byla zmyla? Mam kilka fotek ze zlotu, czekam na te od Bahamy ;). Marian - ja widzialem trzyliterowe skroty K.A.C ;]. Moze o to chodzilo?No i pochwal sie - co to byla za "cenna" nagroda :>? Zlocik bardzo przyjemny, i chociaz bylem tylko od 16 z gorka do 21, to i tak zdazylem sie nalykac klimatu :buttrock:. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalar Opublikowano 19 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2004 Witam, szkoda że jakoś wcześniej się nie zgadaliśmy ;) , chętnie bym poznał 4umowiczów. Co do striptizu - zgadzam się, kiedyś było lepiej :mrgreen: Fotki (a nawet filmik z palenia gumy i z występem pewej pani)powinienem mieć w niedługim czasie, więc postaram sie zamieścić. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrIsHaCkH Opublikowano 19 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2004 No cóż... ja klimatu nie poczułem, ale nie marudze. Byłem tam raczej w dupiatych godzinach tj. w sobote od 13tej do 15:30 jakoś.W niedziele wpadłem jak wracałem z Katowic z Lunarsą i Razorbl'em koło 13tej również i już było po balu. Pochwal się Marian coś wygrał ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemas Opublikowano 19 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2004 wlasnie - co dostales marian ? mnie tez skreca z ciekawosci pozdro chlopaki ps - zbyhu - daj te fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarianKa Opublikowano 20 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2004 Nagrodą był zestaw 5l oleju, kettenspray, pas nerkowy (o! W MOIM WIEKU - PODSTAWA!) i jeszcze taka maska na twarz (jakaś aluzja, czy co?)W sumie bardzo fajne.Przy okazji wyjaśnienie - nie jeżdże tak dobrze, żeby wygrać poważną konkurencję motocyklowa. Wygrałem jazdę na orientację, bo się dobrze znam na mapie :lol: Cytuj Nie ma co płakać nad rozlanym szambem. Wsiąknie i smród minie [michoa] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anushka Opublikowano 20 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2004 O jak ja załuje, ze nie jestem zmotoryzowana i nie miałam jak pojechac.... Kazda impreza mnie ominie to nie fer.. ;) MarianKa gratulacje ! :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrIsHaCkH Opublikowano 20 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2004 Marian jesteś moim idolem ;) Mogę mówić do ciebie tato? :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SARGON Opublikowano 21 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2004 Fajna imprezka :P bylem z qmplami prawie od poczatku do konca dnia....klimat swietny....szkoda ze nie zaliczylismy nocy z namiotem :D ...ale to moze nastepnym razem. :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarianKa Opublikowano 21 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2004 Marian jesteś moim idolem :D Mogę mówić do ciebie tato? :twisted: "Ojcze Marianie" :ehz: fuj!daaaaaleko mi do zakonnika. Może na 4umowych zlotach trzepnąć jakieś konkursy? Moga byc bez nagród. A w miss mokrego podkoszulka mogę być jurorem :P Cytuj Nie ma co płakać nad rozlanym szambem. Wsiąknie i smród minie [michoa] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anushka Opublikowano 22 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2004 A ja bede mogła sobie was poogladac w tv lokalnej Elsat hehehe :D Jak o was głosno :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalar Opublikowano 1 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2004 Dopiero teraz udało mi się wysępić od kumpla fotki ze zlotu, niestety mam tylko zdjęcia maszyn oraz krótkie filmiki z palenia gumy i strzelania z wydechu :mrgreen: Jeśli ktoś chciałby obejrzeć lub ma jakiś pomysł na umieszczenie tego w sieci to niech da znać.Pozdrawiam :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzejtomecki Opublikowano 20 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2004 nom, bylo fajnie zwlaszcza przeciaganie liny z udzialem kobiet:D:D jezeli ktos ma fotki z tego zlotu we Woszczycach albo B-Bto niech da znac, w bielsku tez bylo fajnie aczkolwiek chyba nie to samo:P w woszczycach chyba lepiej, teraz trzeba czekac na zlot na rozpoczecie sezonu, ale to dopiero w maju :P pzdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anushka Opublikowano 20 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2004 A ja czekam z niecierpliwościa hehe bo napewno tam pojade. Ludzie przeciez tak jak był podany link u gory http://invaders.rider.pl sa fotki, oglądajcie i szykujcie sie na prawdopodobnie trzydniową imrpeze na wiosne ! :] :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrIsHaCkH Opublikowano 20 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2004 szykujcie sie na prawdopodobnie trzydniową imrpeze na wiosne ! :] :banghead: Już siedzę w siodle :P :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi