karateka123 Opublikowano 19 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2017 Cześć, właśnie jestem w trakcie remontu swojej hondy cbr 500. Mam mały problem ze sprzęgłem. Otóż potrzebuję wymienić koszyk, a w zasadzie, to łożysko koszyka. Mieszkam w małym mieście i u mnie w sklepie nie mają, czy w związku bezpiecznie jest zamówić przez internet? Część wygląda mniej więcej tak: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucas79 Opublikowano 19 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2017 Moim zdaniem zamawianie przez internet, to nie problem. Sam bardzo często korzystam ze sklepów tego typu, a w zasadzie można powiedzieć, że praktycznie tylko z takich. Jak masz jakąś sprawdzoną platformę, to nie masz się, co obawiać. Zawsze możesz skorzystać z prawa zwrotu towaru zakupionego na odległość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qadrat Opublikowano 19 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2017 Odczytaj z łożyska jego dokładny symbol i kup takie samo. A jak obawiasz się, że może być nie takie to zamów przez internet oryginał po numerze OE, chyba każe ASO oferuje wysyłkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucas79 Opublikowano 20 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2017 Dobre ceny ma jeszcze Enduro7. Mimo, iż nazwa wskazuje inaczej mają sporo sprzętu także, do innych podzespołów. Jest dobra wyszukiwarka, to powinieneś znaleźć. Ceny niższe niż w aso, a oryginały... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żużu77 Opublikowano 20 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2017 Dobre ceny ma jeszcze Enduro7. Mimo, iż nazwa wskazuje inaczej mają sporo sprzętu także, do innych podzespołów. Jest dobra wyszukiwarka, to powinieneś znaleźć. Ceny niższe niż w aso, a oryginały...Właśnie widziałem w innym wątku te "okazje"... Żużu77, Cieszyn, R12RT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karateka123 Opublikowano 20 Grudnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2017 W końcu zamówiłem tą część na motogar.pl/sklep/ i obyło się bez problemów. Nawet udało mi się już odpalić moto. Moim zdaniem nie ma, co się bać zakupów przez internet. Teraz w sieci jest praktycznie wszystko, więc, to domena naszych czasów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varg Opublikowano 21 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2017 NIeźle :) coraz bardziej przemyślane sposoby na ukrytą reklamę, choć trochę za dużo w tym marketingowego bełkotu, nad tym musicie popracować. Cytuj Organizacja wycieczek motocyklowych po Mazurach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emil1005 Opublikowano 21 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2017 Dobre ceny ma jeszcze Enduro7. Mimo, iż nazwa wskazuje inaczej mają sporo sprzętu także, do innych podzespołów. Jest dobra wyszukiwarka, to powinieneś znaleźć. Ceny niższe niż w aso, a oryginały... motogar i enduro7 to ta sama firma co za przypadek. A ceny macie wyzsze niz w aso wiec co to za pierdolenie. Reklama sie nie udala dowidzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi