SebaG Opublikowano 16 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2017 WitamMam problem z redukcją biegów . W górę wszystko ok. Chce zredukować naciskam na dźwignię i pusto muszę naprawdę mocno w nią kopnąć aby zmienić bieg.Motocykl przyspiesza bez problemów podczas zmiany biegów zarówno w górę jak mi w dół nic nie trzeszczy nie zgrzyta . Czy może to być siłownik sprzęgła . Prośba o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SebaG Opublikowano 16 Września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Września 2017 WitamMam problem z redukcją biegów . W górę wszystko ok. Chce zredukować naciskam na dźwignię i pusto muszę naprawdę mocno w nią kopnąć aby zmienić bieg.Motocykl przyspiesza bez problemów podczas zmiany biegów zarówno w górę jak mi w dół nic nie trzeszczy nie zgrzyta . Czy może to być siłownik sprzęgła . Prośba o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 17 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2017 A co z ruszaniem i z pierwszym biegiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SebaG Opublikowano 17 Września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Września 2017 Jest ok ale czasami szarpie jak się wrzuci bieg Trochę źle napisałem generalnie jest ok nie ma problemów z 1 biegiem tylko podczas wrzucania czasami szarpnie . Sama procedura ruszania puszczanie sprzęgła itd. bez problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommo Opublikowano 17 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2017 Wysprzegnik, częsta usterka w tym sprzęcie. Cytuj Audi Sport Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 17 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2017 Naucz sie przytrzymywac czy delikatnie zwiekszac obroty przed zmiana w dol, powinno dzialac nawet bez sprzegla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi