lexpro Opublikowano 23 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2017 Posiadam od kilku miesięcy Maraudera 800. Zastanawia mnie następująca sprawa:Na wolnych obrotach silnika słychać jakieś huczenie w silniku, bardzo delikatne ale słyszalne, natomiast kiedy wcisne sprzęgło przestaje... Dodatkowo podczas jazdy kiedy przechyle motocykl w prawo także słyszalne jest jakieś huczenie? Wracam do pionu... przestaje. Nie wiem czy to normalne i jestem trochę przeczulony czy też powinienem się martwić? Doradzcie coś bo mnie to martwi tym bardziej, że za dwa tygodnie wybieramy się w Bieszczady. Z góry dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grizzli Opublikowano 23 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2017 Moja szklana kula mi podpowiada, że możesz w te Bieszczady jechać. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 23 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2017 Z huczącym łożyskiem to bym tak się nie rozpędzał ;) Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grizzli Opublikowano 23 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2017 Z huczącym łożyskiem to bym tak się nie rozpędzał ;)A kto powiedział, że to lożysko? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 23 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2017 Ja :D Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lexpro Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Nie podejrzewam łożyska. To "niby" huczenie idzie wg mnie gdzieś z silnika a nie z kół. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Ale to łożysko na koszu sprzęgłowym :) Cytuj http://czcross.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2017 To raz, a dwa jak w zakrętach też zaczyna huczeć to w którymś kole prawdopodobnie też. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi