słonina Opublikowano 3 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2017 No opony z 2010 o.0 trzeba pomyslec o nowych. Ale pojawil się inny problem. Podczas nauki jazdy na kole zerwałem pasek :( fotka w linku z postu nr.1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buellxb Opublikowano 7 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2017 (edytowane) no niestety... pas napędowy to najsłabsze ogniwo buella, ja w 2 lata zerwałem 3 pasy, w tym 2 oryginały. teraz kupiłem wzmacniany s&s i na razie jeździ... ale to ostatni pas jaki kupiłem... jeśli chcesz gumować, albo lubisz zrzucić 2 biegi w dół, strzelić ze sprzęgła i bokiem wpasować się w zakręt to niestety... tylko konwersja na łańcuch... od roku kombinuję jak to zrobić, bo dostępne na rynku rozwiązania, niestety nie są doskonałe. a co do nauki gumowania... myślę że buell to słaby sprzęt do nauki gumowania... ewentualna gleba może być znacznie bardziej kosztowna niż nowy pas :D :D :D Edytowane 8 Czerwca 2017 przez buellxb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
słonina Opublikowano 8 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2017 Eee no aż tak źle nie moze być. Wszak buell nadaje się do tzw stuntu i ma rekord w stoppie. Ja chce tylko na koło i ew kapcia spalić tak jak na tym filmiku A zapomniałem dodać. W razie co zamówiłem dwa paski jak nie wytrzymają sezonu zacznę myśleć nad konwersja, ale to trochę nie po katolicku :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
słonina Opublikowano 15 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2017 Doszły nowe zdjecia i filmiki z przygód z buellem. No to tak. Na pierwszy ogień dwa razy urwana linka sprzęgła co pchnęło mnie w kierunku hydrauliki, cały zestaw już zamowiłem :) z druga robota to walka z zerwaną świecą na drugim cylindrze nie obyło się bez rzucania mięsem ale szczęśliwie wszystko się skonczyło. Filmiki i zdjęcia jak zwykle w pierwszym poscie pod linkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasz1981 Opublikowano 15 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2017 Widzę że na brak atrakcji nie możesz narzekać ;p Ja w tygodniu wymieniałem świece u siebie i też myślałem że mnie trafi. O ile z tylną poszło gładko o tyle w przednim garze ukruszyłem dwie nowe świece podczas dokręcania dynamometrycznym. Miałeś aż tak zapieczoną że Ci pękła czy jakoś niefortunnie przekrzywiłeś klucz podczas wykręcania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
słonina Opublikowano 20 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2017 Zapieczona i przyrdzewiała. Pamięta chyba czasy pierwszej wojny światowej:) normalnie rozpadła się w rękach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi