Tuzmen Opublikowano 4 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2017 Właśnie jestem na podobnym etapie jak Ty i mocno rozglądam się za Tigerem 1050.Spełnia wszystkie Twoje warunki, jak i moje, tylko mało relacji w necie jak toto się zachowuje w codziennym długim uzytkowaniu, w sensie jaka jest jakość w porównaniu do japoni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Geni Opublikowano 4 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2017 Jest jeszcze skromny Versys 1000. Na pewno jest wygodny i 4 w rzędzie ma na trasie swoje zalety. O zjeżdżaniu w teren oczywiście nie ma mowy, ale czy w tej klasie można o tym na poważnie myśleć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommo Opublikowano 4 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2017 Jest jeszcze skromny Versys 1000. Na pewno jest wygodny i 4 w rzędzie ma na trasie swoje zalety. O zjeżdżaniu w teren oczywiście nie ma mowy, ale czy w tej klasie można o tym na poważnie myśleć?Ma świetny silnik. Cytuj Audi Sport Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cubamen Opublikowano 4 Maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2017 Versys 1000 też patrzałem w tym kierunku ale jak już to ten najnowszy bo poprzednik urody raczej kontrowersyjnej ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Geni Opublikowano 4 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2017 Poprzednik był urody podobnej, jak Kamaz w zabudowie samowyładowczej. Obecny jest znośny dla oka, wygodny i na trasie powinien się sprawdzać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cubamen Opublikowano 5 Maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2017 No i jednak się DL znalazł ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommo Opublikowano 5 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2017 No i jednak się DL znalazł ;)No to gratulacje. A co było głównym powodem wyboru właśnie V-Storma? Relacja ceny do jakości? Cytuj Audi Sport Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cubamen Opublikowano 5 Maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2017 Nie ma jakiegoś jednego powodu , dużo znajomych miało / ma poprzedni model i nikt nie narzekał , poza tym pozycja , wysokość, waga, ABS i trakcja , jego uniwersalność jest to moto którym można pojeździć po szutrowej drodze ale też rano po bułki do sklepu i w Bieszczady . Moto które czy na ulicach miasta czy na autostradzie lub szutrach zawsze jest na swoim miejscu ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biblo Opublikowano 6 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2017 Właśnie jestem na podobnym etapie jak Ty i mocno rozglądam się za Tigerem 1050.Spełnia wszystkie Twoje warunki, jak i moje, tylko mało relacji w necie jak toto się zachowuje w codziennym długim uzytkowaniu, w sensie jaka jest jakość w porównaniu do japoni Miałem wcześniej V-Stroma, teraz mam Tigera i uważam, że Suzuki bije go na głowę pod względem jakości. Również pod względem cen części oraz dostępności serwisów. Triumph to w Polsce (i w wielu krajach poza UK) to jednak niszowa marka i baaardzo przewartościowana... Nie ma jakiegoś jednego powodu , dużo znajomych miało / ma poprzedni model i nikt nie narzekał , poza tym pozycja , wysokość, waga, ABS i trakcja , jego uniwersalność jest to moto którym można pojeździć po szutrowej drodze ale też rano po bułki do sklepu i w Bieszczady . Moto które czy na ulicach miasta czy na autostradzie lub szutrach zawsze jest na swoim miejscu ;) V-Strom to taki szwajcarski scyzoryk :) Bardzo dobry wybór! Cytuj Pozdrawiam,Jacek __________________________________________|Sportster IRON 883™|DL650AK8|Triumph Tiger Explorer XC| Forum powinno być jak Media Markt... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi