dan301 Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2017 konrad1f tak właśnie chcę zrobić w sklepie po przymierzać poznam "komfort" lub wady układania się na głowie oraz dokładny rozmiar dla mnie i zobaczę czy i jakie różnice cenowe między sklepem stacjonarnym a internetowym , wtedy dokonam zakupu konkretnego modelu oraz rozmiaru . Dzięki i pozdrawiam daniel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad1f Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2017 (edytowane) mimo wszystko polecam zakup w sklepie stacjonarnymwbrew pozorom w większości można ponegocjowaćzakup w sklepie stacjonarnym ma dość poważne plusy - jest na kogo się powydzierać gdyby coś było nie tak, odchodzą koszty wysyłek i trudniej im olać klienta Edytowane 17 Kwietnia 2017 przez konrad1f Cytuj Zestaw naprawczy zacisku hamulcowego Brembo BMW R850 R1100 K1200 K100 K1 K1100 https://allegro.pl/oferta/zestaw-naprawczy-zacisku-brembo-przod-bmw-r-1100-850-k-1200-gs-r-rs-s-rt-lt-14830948090 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Limo to jesteś przygotowany na kolejne loty (bardzo dobrze i może zostań lotniarzem , praktykę masz :rolleyes: ) oczywiście jest to żart :) tylko widzisz jak już wcześniej pisaliśmy ja nie mam dostępu do pewnej używki więc wolę nowy .Powiedzcie LS2 czy HJC ? wydaje mi się że zależy od modelu ? może któraś firma ma plusy , minusy ? pozdro daniel A czy ja napisałem gdzieś że brałem pewne? Z ebaya wyjąłem. Aha, i nie myśl że Cię namawiam na używkę. Mi to lotto. Kilera chciałem wesprzeć bo jadą po nim jak po łysej kobyle :P Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon. Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Może dołóż 100 do nowego lazera baynamo albo do seca falcon Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiler Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2017 dzięki za "wspomożenie" :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi