_Monter_ Opublikowano 14 Września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Września 2017 Ja tak wcześnie bo mam sprawę do załatwienia w Chojnie. Cytuj lewa noga: http://forum.motocyk...__1#entry782383 prawa noga: http://forum.motocyk...__fromsearch__1...i tak wszyscy umrzemy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diabeł Piszczałka Opublikowano 14 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2017 A ja myślałem że mam przeciwdeszczówki w spoko stanie, a okazało się że potargane i wykruszona guma od spodu :D Jak zobaczycie moją rzeźbę to z litości wrzucicie mi po 50gr do kubka po kawie :D Cytuj Dlaczego na świecie żył i czego chciał, dokąd dążył, komu służył - sam nie wiedział. Służył stepom, wichrom, wojnie, miłości i własnej fantazji. Primum non nocere. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monter_ Opublikowano 14 Września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Września 2017 Wrzucimy Cię na ruszt.Dobranoc. Cytuj lewa noga: http://forum.motocyk...__1#entry782383 prawa noga: http://forum.motocyk...__fromsearch__1...i tak wszyscy umrzemy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JERZYK-NYC Opublikowano 14 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2017 toz on chudy jak ten kot z Nietoperka.Tylko,ze sie nie slini(chyba).Dobranoc Wy tu gadu gadu o boczku i ssakach leśnych-ups autostopowiczkach, a mnie znowu nie będzie na spotkaniu. Muszę jutro jechać z moją żoną do szpitala, inie zdążę przyjechać nawet w niedzielę.Wybaczcie mi.ps. Dobrej zabawy i wspaniałej pogody życzę.Lechu,moje serce krwawi z rozpaczy.Znowu sie nie spotkamy.No szkoda,moze mi sie uda podjechac na zakonczenie sezonu w Wolsztynie.Zycze zdrowia dla malzonki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 15 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2017 Komu w drogę, temu do pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grizzli Opublikowano 15 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2017 W sobotę ma być pogodowo jako-tako, ale niedziela, wg. prognoz, to prawdziwy armagedon z ponadprzeciętnymi opadami deszczu. I to w całym kraju. Tak więc idę pucować moje hiszpańskie dziecko. A na poparcie tezy, że jednak jest to spotkanie motocyklowe, przyjadę w termoaktywnych skarpetkach, a w schowku będę miał kominiarkę. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diabeł Piszczałka Opublikowano 15 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2017 Cholera, słońce świeci. Jadę samochodem, bo nie mam klimy w motocyklu... Cytuj Dlaczego na świecie żył i czego chciał, dokąd dążył, komu służył - sam nie wiedział. Służył stepom, wichrom, wojnie, miłości i własnej fantazji. Primum non nocere. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlueBird Opublikowano 15 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2017 No to wyglada na to ze bede i ja 😁 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grizzli Opublikowano 15 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2017 (edytowane) Cholera, słońce świeci. Jadę samochodem, bo nie mam klimy w motocyklu...Diabełku, ja już jestem we wrześniu życia, który jest w dodatku tak rozchwiany pogodowo, jak psychika i stan emocjonalny pewnego naszego forumowego kolegi o dziwnobrzmiącym nicku z trzema samogłoskami w środku. W związku z czym moje stawy, a w szczególności kolana, gdy dowiedziały się o moich planach, stanowczo zaprotestowały przeciwko narażaniu ich kondycji, co dobitnie przekonało mnie o tym, że mają równiej pod sufitem (rzepką?) ode mnie. Więc sam rozumiesz.... :biggrin: . Zresztą, nieważny jest środek transportu, ktory, być może, świadczy o tym, że nie jestem prawdziwym drajwerem, ale cel podróży- w tym przypadku, sam przyznasz, wyjątkowy. :biggrin: Edytowane 15 Września 2017 przez grizzli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Staszek_s Opublikowano 15 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2017 Grizzli, miej honor! Może chociaż laweta i ostatnie 2 km na moto? Koleżanka tyle dobiegnie za motocyklem przecież? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grizzli Opublikowano 15 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2017 Grizzli, miej honor! Może chociaż laweta i ostatnie 2 km na moto? Koleżanka tyle dobiegnie za motocyklem przecież?No nie wiem, czy będzie zachwycona pomysłem... ale skonsultuję. :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlueBird Opublikowano 15 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2017 😂😂😂👏Być może przywiozę towarzystwo ze sobą w postaci koleżanki z niedaleka. :biggrin:Jak pojadę autem, a koleżanka się zdecyduje.A ma być pogodowa ch**nia z grzybnią i podwójną patatajnią. :sad: Więc macie być grzeczni i kulturalni, żeby zrobić dobre wrażenie. :biggrin: Tzn. się nie skundlić alkoholowo i myć nogi. Nie bedzie. 😡No nie wiem, czy będzie zachwycona pomysłem... ale skonsultuję. :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grizzli Opublikowano 15 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2017 Tak myślałem. :laugh: ... i tak padł mit, ostatniego, prawdziwego motocyklisty :biggrin:Jonaszko, a flaszka dla Ciebie się chłodzi, z zawartością powodująca zupełnie inne, całkiem odmienne stany świadomości, więc ten tego... :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grizzli Opublikowano 15 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2017 Właśnie, właśnie, ale jak wcześniej pisałem, ten termin to nie dla mnie. Wypijta na zdrowie i za zdrowie, tych co na moto i piechotą ;)Jesteś podły. Jeszcze nikt nigdy mnie tak bardzo nie zranił. :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dreamof Opublikowano 15 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2017 Wróciłam dopiero do domu .Nie wiem co z jutrem ale kombinuje;) Mam nadzieje , że się pojawię :p Cytuj Powiedz mi, a zapomnę.Pokaż mi, a zapamiętam.Pozwól mi zrobić, a zrozumiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi