Tester123 Opublikowano 7 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2004 Witam!Chciałbym wam zaprezentować moje moto ktore składałem okolo 6 miesięcy.Jak widać na zdjeciu to silnik od Mz etz 250cc. Moto byl budowany od zera czyli rama i wiele innych czesci byla zrobiona na nowo.Skonczylem go dokladnie wczoraj i musze stwierdzic ze jest naprawde szybki. Jego waga to niecale 90kg i mocy koilo 21koni.Ogolnie niezla frajda tym jezdzic. Troche tlumik jest za dlugi i nie ma zegarow ale zrobi sie jakos niedlugo.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koniaczek Opublikowano 7 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2004 Fajowy :( by nie powiedziec zaje**sty!!! Off Topic:Czy mieszkasz gdzies z okolicach Pyr?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bols2 Opublikowano 7 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2004 OD czego tu jest rama :?: 8O Moto spoko wyglada inponujaco 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tester123 Opublikowano 7 Września 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Września 2004 rama jest wlasnej konstrukcji mniejwiecej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z3US Opublikowano 7 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2004 Wydupny sprzęcior, duzo łądniejszy od motoryny. A co z rejestracją ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tester123 Opublikowano 7 Września 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Września 2004 nie ma mozliwosci na rejestracje.nie mam papierow na silnik a pozatym pewnie ciezko zarejetrować go. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Icea_PL Opublikowano 7 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2004 Smieszne moto :( . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 7 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2004 Jak dla mnie bomba. Cenie ludzi którzy robią takie rzeczy bo naprawde ładnie wygląda i sporo pracy trzeba w niego było wsadzić i do tego trzeba sie znać na tym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neos Opublikowano 7 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2004 no ladne moto ;) tylko jak dla mnie to zaduzy silnik :( :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tester123 Opublikowano 8 Września 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Września 2004 Najśmiejszniejsze jest to ze napoczątku chialem wsadzic ten silnik (250cc) do ramy Motorynki:D No cóz chyba sie nie chciał zmioeścic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość joserodo Opublikowano 8 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2004 Fajna zabawka. W całej konstrukcji wymiata stożek. Chociaż rama i filigranowy tylny wahaczyk mnie nie przekonują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pader Opublikowano 8 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2004 Dobra robota gratuluje :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 8 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2004 I przynajmniej nie kolejny wiejski tjunink :!: Gratuluje :( :!: :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bols2 Opublikowano 8 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2004 Ciekaw jestem ile by to poleciało i jaką mine mieli by ludzie w puszkach gdy taki mały motorek wyprzedził by np dorosłą etke 250 :twisted: PS To jest złudzenie czy ona faktycznie nie jest duzo wiekszy od motorynki :?: :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tester123 Opublikowano 8 Września 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Września 2004 On nie jest taki maly. Jest spory a motorynka przy nim jest malusienka.Zdjecie oszukuje :( Ale najawzniejesze ze moto ma potwornego kopa bo o to mi wlasciwie chodzilo.Vmax nie sprawdzalem jeszcze testuje czy wszystko sie trzyma . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi